Demet Ozdemir vs Hande Ercel! Ponovo isplivava tajno rivalstvo

Turska glumica Demet Ozdemir pokrenula je TV seriju Adim Farah / Zovem se Farah prošle sezone sa svojim partnerom iz projekta Enginom Akyurekom.

Demet Ozdemir vs Hande Ercel! Ponovo isplivava tajno rivalstvo

Foto Credits: Internet Haber

TV serija Adim Farah, čijih je prvih 14 epizoda emitovano, privukla je pažnju, ali njena gledanost nikada nije bila tako visoka kao što se očekivalo. Uz uporni stav pratilaca turskih TV serija u inostranstvu, serija Adim Farah / Zovem se Farah je dobila još jednu šansu.

Serija, koja je drugu sezonu započela izmenjenom pričom i novim likovima, nažalost nije ukazala mnogo nade gledanošću 15. epizode. Na društvenim mrežama možemo videti da su neki gledaoci rekli da su ocene serije Adim Farah bile niske zbog filma Bergen u kojem glumi Farah Zeynep Abdullah koji je emitovan iste večeri.

Međutim, serija Adim Farah je dospela u ovu situaciju jer nije mogla da privuče vernu publiku. Drugim rečima, čini se verovatno da gledanost serije neće biti baš dobra u narednim nedeljama, što svakako nisu dobre vesti za Demet Ozdemir.

Hande u seriji Bambaska Biri ostvaruje bolje rezultate

Hande Ercel se ponovo pojavila na setu sa Burakom Denizom posle nekoliko godina.

Serija pod nazivom Bambaska Biri / Neko drugi emituje se ponedeljkom uveče i prve 3 epizode ​​su ostale iza nas.

Iako je došlo do pada gledanosti u trećoj epizodi, koja je emitovana 25. septembra uveče, stope su i dalje veoma dobre. Ako se rejting oko brojke 4 nastavi, biće to dobre vesti za seriju u narednim nedeljama.

Na društvenim mrežama, poređenja između Demet Ozdemir i Hande Ercel postala su još intenzivnija. Obožavaoci ove dve glumice, koje su godinama u tajnom rivalstvu, ne slažu se koja je efikasnija. Kada se pogleda broj pratilaca na društvenim mrežama, Hande ih ima više, ali neki misle da Demet ima intenzivniju podršku.

Koja od ove dve turske glumice je vama draža? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Latino serija Dias de Gallos | Dani petla – Radnja i uloge

By: TV Exposed