Pelin Karahan – Meryem Uzerli je pogrešila što je pobegla iz serije Sulejman Veličanstveni!

Glumica Pelin Karahan primećena je u jednom od šoping centara u Istanbulu, gde je bila u kupovini sa članovima svoje porodice. Tom prilikom dala je i kratak intervju.

Pelin Karahan – Meryem Uzerli je pogrešila što je pobegla iz serije Sulejman Veličanstveni!

Foto Credits: IMDB

Jedno od pitanja odnosilo se na nedavnu izjavu Timura Savcija o Meryem Uzerli. Timur se u jednom gostovanju prisetio situacije vezane za seriju Sulejman Veličanstveni i kako je tada Meryem Uzerli izneverila celu ekipu tog projekta.

Meryem je kako je Savci otkrio je u tom intervjuu bukvalno pobegla se seta te popularne istorijske serije. Do kraja snimanja je tada ostalo mesec i po dana i cela ekipa je morala naporno da radi da bi na neki način opravdala i nadomestila izostanak glavnog lika iz serije. Na kraju je nakon pregovora koji su nedeljama bili neuspešni, Meryem želela da se vrati, ali je producent tada to odbio. Kao pomoć produkciji pristigla je Vahide Percin.

Pelin Karahan se prisetila svega i iznela svoje mišljenje. Kako je Pelin rekla to što je Uzerli uradila je bilo pogrešno i veoma loše. Ona je bila na setu i videla kako je to sve izgledalo. Takva situacija je pogodila sve, a pogotovo producenta. Ipak, Karahan smatra da je Savci već dao sva potrebna objašnjenja i nije želela da govori dalje na tu temu.

NOVO - Bedir Bedir od četvrte epizode u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

 By: Milt-TV Exposed