Da li će Ya Cok Seversen moći da se suprostavi serijama Gonul Dagi i Kardeslerim?!

Mnogi fanovi su srećni što se Kerem Bursin vratio na setove TV serija. Međutim, uprkos činjenici da je projekat Ya Cok Seversen / Ako voliš previše mnogo promovisan, da se već emituje u više od 20 zemalja u inostranstvu i obora odlične rekorde interakcija na društvenim mrežama, još uvek postoji nešto što ne stoji dobro.

Da li će Ya Cok Seversen moći da se suprostavi serijama Gonul Dagi i Kardeslerim?!

Foto Credits: IMDB

Uprkos uspešnom pojavljivanju serije na mrežama, niska gledanost i neizvesnost da li će se nastaviti i u novoj sezoni posebno zabrinjavaju fanove Kerema Bursina.

Kerem Bursin zauzima svoje mesto na ekranima sa sličnom ljubavnom pričom, nakon romantične humoristične serije koja je bila veoma uticajna poput Sen Cal Kapimi i koja je postigla veliki uspeh u mnogim zemljama sveta.

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja se emitovala četvrtkom kada je prvi put počela, morala je da promeni dan emitovanja jer je kasnila u novim sezonskim planovima Kanala D zbog niske gledanosti.

Ozbiljni rivali

Rivali projekta Ya Cok Seversena, koja se sada emituje subotom uveče su Gonul Dagi i Kardeslerim, koji su postigli veliki uspeh već 3 sezone.

Obično je postavljanje serije subotom uveče nešto što kanali ne žele da rade. Jer i serije Gonul Dagi i Kardeslerim imaju toliko vernu publiku da je veoma teško da još jedna serija bude uspešna u gledanosti.

Iz tog razloga, kanali koji uzimaju u obzir pad gledanosti tokom vikenda ne žele da stave TV seriju protiv projekata Gonul Dagi i Kardeslerim. TV serije koje se emituju subotom obično se za kratko vreme oproste od ekrana.

Iako se serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše pojavila sa sjajnim promocijama, stvorila odlične interakcije na društvenim mrežama i emitovana u više od 20 zemalja, bila je značajna promena kada je počela da se emituje subotom. To je dalo neke rezultate u prvoj suboti u kojoj je emitovana. Međutim kada počnu serije Moja Braća i Gonul Dagi, veliko je pitanje kakva sudbina čeka seriju kojom se Kerem Bursin vratio na TV ekrane…

NOVO - Latino serija El juego de las llaves I Igra ključeva – radnja i uloge

By: TV Exposed