Latino serija El juego de las llaves I Igra ključeva – radnja i uloge

Serija El juego de las llaves I Igra ključeva je latinoamerički projekat koji je emitovan u periodu izmedju 2019. i 2021. godine kada su na programu bile sezona 1 i sezona 2.

Latino serija El juego de las llaves I Igra ključeva – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

El juego de las llaves I Igra ključeva je serija koja je donela zanimljivu priču, drama ispunjena komedijom sa kvalitetnim glumačkom kadrom.

Uloge u seriji tumače Maite Perroni kao Adriana, Humberto Busto kao Adrianin suprug, Hugo Catalan kao Leo, Marimar Vega kao Gaby, Horacio Panceheri kao Valentin, Fabiola Campomanes kao Barbara, Ele Velden kao Siena, Helena Haro kao Carmen.

Uloge imaju i Sebastian Zurita, Luca Valentini, Sergio Perezcuadra, Abril Michel, Christian Ramos, Laura Leon, Alejandra Guzman.

Radnja serije

El Juego de las Llaves je polusatna drama-komedija zasnovana na životima miliona parova sa problemima intimnosti vođenih dugotrajnom monogamijom, samoispunjenjem i željom.

Serija se fokusira na priču o četiri para, koji su svi u stabilnim vezama, koji se upuštaju u igru seksualnog otkrića razmjenjujući supružnike dok pokušavaju da se oslobode svakodnevnih rutina i začine svoj ljubavni život. Dok svako putuje kroz svoje tajne želje, igra ima svoj život i parovi se moraju suočiti sa uticajem svojih odluka i sopstvenih perspektiva o seksualnosti.

Serija je snimana u Meksiku u produkciji kompanije Corazon Films. Premijera serije je bila 16. avgusta 2019. godine. Projekat je snimljen u dve sezone i ukupno 18 epizoda.

Trenutno postoji najava da će biti snimljena sezona 3, ali nema zvaničnih informacija.

NOVO - Ersin Arici o novoj sezoni serije Yali Capkini

By: TV Exposed