Latino serija Perfil falso | Lažni profil – glumci i radnja

Perfil falso | Lažni profil je latino-američka serija koja je emitovana na Netflixu i obradila je jednu modernu temu.

Latino serija Perfil falso | Lažni profil – glumci i radnja

Foto Credits: IMDB

Perfil falso | Lažni profil je triler koji je doneo priču o tome kako se mobilne aplikacije koje mnogima olakšavaju život mogu zloupotrebiti i sve zakomplikovati.

Slede detalji radnje ove serije koja prati Camilu.

Camila otvara svoj seksi profil u aplikaciji za upoznavanje tražeći muškarca svojih snova. Ona pronalazi stvarno zgodnog po imenu Fernando. Međutim, on nije samac niti se zove Fernando.

Tada Camila upada u zamku i sve postaje noćna mora. Spremna da učini sve kako bi saznala ko je zapravo muškarac kojeg je upoznala, mlada žena očajnički traži pravi identitet varalice i tera ga da plati jednu po jednu za svaku laž koju joj je rekao i svako obećanje koje je dao. Camila malo zna da ulazi u zamršeni lavirint pojava koje varaju, uvlače u zabranjeni seks i moći koje ubijaju…

Dobar glumački kadar

Uloge u seriji Perfil falso | Lažni profil tumače Carolina Miranda as Camila Roman, Rodolfo Salas kao Fernando Castell/Miguel Esteves, Lincoln Palomeque kao David Meneses, Manuela Gonzalez kao Angela. Tu su još i Ivan Amozurrutia kao Vicente, Víctor Mallarino kao Pedro Ferrer, Mauricio Henao kao Adrian, Felipe Londono kao Cristobal, Julian Cerati kao Inti i Juliana Galvis kao Tina.

Premijera ove serije bila je 31. maja 2023. godine. Emitovano je 10 epizoda u jednoj sezoni a za sada nema najava o sezoni 2.

Serija je poreklom iz Kolumbije, na španskom je jeziku, a snimana je u Las Vegasu u Americi. Za produkciju je bila zadužena kompanija AG Studios.

NOVO - Otkriveno kada počinje nova sezona serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed