Can Yaman uskoro u seriji Viola come il mare | Purpurna kao more

Turski glumac Can Yaman se već nekoliko meseci nalazi u Italiji. Tamo radi na novom projektu.

Can Yaman uskoro u seriji Viola come il mare | Purpurna kao more

Foto Credits: Dizilah

Can Yaman će se uskoro ponovo pojaviti na TV ekranima, ali ovaj put u Italiji. Turski glumac već neko vreme snima novu seriju koja se radi u produkciji kompanije Lux Vide. Serija nosi naziv Viola come il mare | Purpurna kao more i imaće šest epizoda. Reč je o televizijskom projektu koji će biti emitovan na italijanskom TV kanalu Canale 5.

Režiser na ovom projektu je Francesco Vicari. Yamanova partnerka na sceni ove nove serije će biti Francesca Chillemi, prelepa dama koja je bila i Miss Italije.

Radnja serije će pratiti njen lik, damu koja boluje od sinestezije. Rodom je Sicilijanka, ali je studirala i radila u inostranstvu. Sticajem okolnosti će morati da se vrati u rodni grad Palermo i potraži oca kojeg nikada nije upoznala. Tada će otkriti tajnu o svojoj prošlosti koja ima veze sa pravim razlogom njenog povratka u rodni grad. Ubrzo nakon toga će početi da saradjuje sa inspektorom Franceskom Demirom kog u radnji ove serije tumači Can Yaman. Tu radnja ove nove italijanske serije dobija pravi zaplet.

Za kraj, možete pogledati jednu od fotografija ove divne dame koja će biti Canova partnerka na sceni.

NOVO - Turska glumica Nilsu Berfin Aktas se udaje!

 By: Milt-TV Exposed