Latino serija La venganza de las Juanas | Osveta Juana – radnja i uloge

La venganza de las Juanas | Osveta Juana je meksička drama i napeta web serija koju su producirali Netflix i kompanija Lemon Studios.

Latino serija La venganza de las Juanas | Osveta Juana – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Reč je o adaptaciji kolumbijske sapunice koju je napisao Bernardo Romero Pereiro pod nazivom Las Juanas iz 1997. godine, čija je najnovija adaptacija napravljena u Meksiku 2018. godine pod naslovom Hijas de la luna.

Serija La venganza de las Juanas | Osveta Juana se sastoji od jedne sezone od 18 epizoda i premijerno je prikazana 6. oktobra 2021. na digitalnoj platformi Netflix.

U centru pažnje je pet žena koje su na specifičan način povezane. Tih pet žena sa istim rodnim znakom krenulo je da razotkrije istinu o svojoj prošlosti i otkrije tragičnu mrežu laži koju je izveo moćni političar.

Uloge

Uloge u seriji La venganza de las Juanas | Osveta Juana tumače Zuria Vega kao Juana Manuela Marroquin, Renata Notni kao Juana Valentina Marroquin, Sofia Engberg​ kao Juana Bautista Marroquin, Juanita Arias​ kao Juana Matilde Marroquin, Oka Giner kao Juana Caridad Marroquin​, Carlos Ponce kao Simón Marroquin, Carlos Said kao Simon u mladosti, Fernando Becerril kao Rogelio Marroquin, Ivan Amozurrutia kao Federico Marroquin, Francisco Denis kao Ignacio Marroquin.

Tu su još Mauricio Isaac kao Victor, Veronica Merchant kao Susana Bravo, Ana Ludyvina Velard kao Catalina Bravo, Jorge Antonio Guerrero kao Lorenzo, Pablo Astiazaran kao Camilo, Ricky Del Real (Ricardo Del Real Jaime) kao Daniel, Harding Junior kao Claudio Villa, Pedro de Tavira kao Miguel Andrade, Paulette Hernandez kao Isabel, Carlos Athie kao Tomas, Federico Espejo kao Pocho​ i drugi.

Serija je na španskom jeziku i snimana je u Kankunu u Meksiku.

 

NOVO - Perihan Savas o svojoj novoj ulozi i seriji

By: TV Exposed