Otkrivena radnja serije Yildizlar Bana Uzak | Zvezde daleko od mene

Jedan od novih projekata kada su u pitanju turske serije, sa kojim ćemo se uskoro susresti nosi naziv Yildizlar Bana Uzak | Zvezde daleko od mene. Evo nekih detalja radnje.

Otkrivena radnja serije Yildizlar Bana Uzak | Zvezde daleko od mene

Foto Credits: Dizilah

Yildizlar Bana Uzak | Zvezde daleko od mene je nova TV serija koja se radi u produkciji kompanija O3 Medya i Ortaks Yapim za ATV TV.

Glavne uloge u njoj će tumačiti Furkan Andic i Burcu Kiratli. Reč je o drami za čiji je scenario zadužen Ercan Ugur. Neki kratak opis serije bi bio: Od ljubavnika do neprijatelja, ponovo do ljubavi.

Slede detalji radnje.

Radnja serije

Radnja nove turske TV serije Yildilzar Bana Uzak | Zvezde daleko od mene prati ljubavnu priču Kadira (Furkan Andic) i Asli (Burcu Kiratli), koja je vanvremnska i nezaboravna. To je kao neka sveta povezanost koja će se pamtiti zauvek.

Medjutim, kada Kadira zatvore zbog navodnog ubistva Aslinog oca, sve te lepe uspomene počinju da blede. Asli je puštena niz vetar ovim snažnim udarcem koji ju je zadesio, a Kadir ima samo jedan cilj. Njegov cilj je da dokaže svoju nevinost i osveti se porodici Varnali koja je igrala igru, smestila mu sve, zajedno sa Yahyom i strpala ga u zatvor. Kada se istina konačno otkrije, plamen ljubavi koja je postala pepeo će se dići kao feniks, ali tajne iz prošlosti prete ovoj magičnoj sreći... Da li će sreća iskilznuti kroz prste paru, koji je kao sudjen jedno drugom? Ostaje da vidimo...

Datum premijere nove turske serije Yildizlar Bana Uzak će biti uskoro poznat.

NOVO - Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš je stvorila vernu publiku

By: TV Exposed