Latino serija Sem Filtro | Bez filtera – radnja i uloge

Sem Filtro | Bez filtera je brazilska web serija u produkciji Netflixa i koprodukciji sa kompanijom A Fabrica.

Latino serija Sem Filtro | Bez filtera – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Prva sezona serije Sem Filtro | Bez filtera je emitovana 15. februara 2023. godine na Netflix digitalnoj platformi.

U glavnim ulogama ove latinoameričke serije su su Ademara, Flavia Reis, Pedro Ottoni, Luisa Perisse, Ora Figueiredo i Mel Maia.

Radnja

Tangle Marsely je najstarije dete veoma nepoštene porodice koja živi u malom gradu. Inspirisana blogerom kog voli, odlučuje da se pridruži fakultetu i upusti se u karijeru uticajne osobe. Iskreno i potpuno nefiltrirano, nova uticajna Marsely privukla je toliko zbunjujućih pratilaca. U ovom novom virtuelnom i haotičnom univerzumu, Cely će shvatiti da nije sve onako kako je zamišljala.

Uloge i glumci

Uloge u seriji Sem Filtro | Bez filtera tumače Ademara kao Marcely (Cely), Pedro Ottoni kao Gustavo, Luisa Perisse kao (Sandrinha /Sandy), Flavia Reis kao Val, Ora Figueiredo kao Romualdo (MuMu), Mel Maia kao Lohana, Thamirys Borsan kao Rubria. Tu su još Maicon Rodrigues kao Max, Carol Garcia kao PiLove, George Sauma kao Carlos (CharlesLove), Sandra de Sá kao Dona Vera, Maíra Azevedo kao Sebastiana, Leandro Santanna kao Seu Ademar.

Kreatori serije su Joao Paulo Horta i Marina Meira. Emitovana je jedna sezona sa 10 epizoda. Trajanje epizoda je od 30 do 35 minuta. Projekat je snimljen za digitalnu platformu Netflix, na kojoj je dostupan od 15. februara.

Za produkciju ove serije je bila zadužena kompanija A Fabrica. Serija je snimljena u Brazilu i na portugalskom je jeziku.

NOVO - Nova pravila i novi test u turskoj seriji Aile / Porodica

By: TV Exposed