Kivanc Tatlitug i Beren Saat pripremaju novi zajednički projekat

Dva poznata imena turske glume, Beren Saat i Kivanc Tatlitug, bili su partneri u seriji Ask-ı Memnu / Zabranjena ljubav pre nekoliko godina i njihovi likovi su bili zaista voljeni i cenjeni.

Kivanc Tatlitug i Beren Saat pripremaju novi zajednički projekat

Foto Credits: Internet Haber

Serija se emitovala na ekranima Kanala D dve sezone između 2008. i 2010. godine. Adaptirana je po istoimenom romanu Halita Ziye Usakligila. Serija, koju su napisali Ece Yorenc i Melek Gencoglu, a režirala Hilal Saral, godinama nije izbrisana iz sećanja.

Kivanc Tatlitug i Beren Saat koji su glumili likove po imenima Behlul i Bihter, ponovo se okupljaju posle 12 godina, uz intenzivne zahteve publike i fanova. Tačno 12 godina nakon Ask-ı Memnu, produkcije koja se sa interesovanjem gledala ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, ovaj dvojac će glumiti u filmu koji će biti snimljen za Netflix.

Iz društvenih mreža se vidi da je uzbuđenje turskih fanova zbog ove nove saradnje manje nego stranih. Dok su dvoje glumaca i dalje bili na platnu u seriji Ask-ı Memnu, često su se pominjali zajedno na društvenim mrežama i na dnevnom redu časopisa. Sada je uzbuđenje fanova van Turske mnogo istaknutije.

Postalo je poznato da će neke scene filma biti snimane u Istanbulu. Iz izjava Kivanca Tatlituga saznaje se da će neke od njih biti snimljene i u Njujorku, SAD. Fanovi ovo dvoje poznatih turskih glumaca u inostranstvu sa velikim interesovanjem prate dešavanja na društvenim mrežama. U narednom periodu se očekuje mnogo više informacija o ovom projektu.

Scenario za ovaj novi film koji priprema kompanija OGM Pictures piše Nuran Evren Sit.

NOVO - Sjajne brojke turske serije Tozluyaka

By: TV Exposed