Latino serija Perdona nuestros pecados I Porodični gresi – radnja i uloge

U toku 2023. godine emitovano je nekoliko latino serija, takozvani telenovela. Jedna od njih je is erija pod nazivom Perdona nuestros pecados ili u prevodu Porodični gresi.

Latino serija Perdona nuestros pecados I Porodični gresi – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

U pitanju je još jedna rekli klasična telenovela. U radnji serije Perdona nuestros pecados I Porodični gresi pratimo ljubav Else i Andresa i sva dešavanja oko njih i njihovih porodica.

Elsa, ćerka najbogatijeg čoveka u gradu, zaljubljuje se u Andresa, sina sluškinje njene porodice. Kada njen otac Armando otkrije njihovu vezu, zaklinje se da se neće zaustaviti ni pred čim da ih razdvoji. San Juan je gradić u kom žive, a u kojem su gresi - izdaja, sebičnost, zloupotreba vlasti i nekažnjeni zločini, skriveni pod velom lepih običaja i tradicije.

U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje greh, a to je i ključni motiv ove priče. Središnji greh u ovoj telenoveli proizlazi iz zabranjene veze, iz čiste ljubavi bez ikakvih interesa između Else Quiroge, mlade devojke koja dovodi u pitanje nametnuta pravila, i buntovnog mladića Andresa Martineza, poštenog i plemenitog momka, ali neprihvaćenog zbog skromnog porekla.

Za produkciju ove latino-američke serije zadužena je bila kompanija TelevisaUnivision. Snimljena je i emitovana jedna sezona sa 90 epizoda. Trajanje epizoda je od 40 do 45 minuta.

Dobar glumački kadar

Ulogu Else u seriji Perdona nuestros pecados I Porodični gresi tumači mlada i veoma talentovana glumica Oka Giner. Andresa glumi Emmanuel Palomares, koji svojim atraktivnim fizičkim izgledom i izvajanim telom izaziva uzdahe mnogih dama. Pored ovo dvoje veoma talentovanih glumaca, uloge tumače i Jorge Salinas (kao Armando), Erika Buenfil (kao Estela), Cesar Evora (Hector), Sabine Moussier (Angela), Marisol del Olmo (Silvia), Osvaldo de Leon (Gerardo). Pored njih u seriji uloge imaju i Ricardo Fastlicht, Oscar Bonfiglio, Montserrat Maranon, Rocio de Santiago, Fernanda Urdapilleta, Giuseppe Gamba, Daniela Cordero, Karla Farfan, Sofia Mariel, Patricio de la Garza.

Zanimljivo je i to da je ova serija zapravo rimejk istoimene čileanske serije koja je snimljena ne tako davno, 2017. godine.

Premijera nove verzije serije bila je 23. januara 2023. godine godine. Serija je snimljena u Meksiku i na španskom je jeziku.

NOVO - U novoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre imaćemo vremenski skok od pet godina!

By: TV Exposed