Amauri Nolasco, junak Prison Break-a snima novu seriju Hightown

Portorikanski glumac Amari Nolasco, poznat po ulozi u seriji Prison Break pojaviće se u novoj televizijskoj seriji. Reč je o seriji Hightown, čija se radnja vrti oko detektiva koji je homoseksualac, i mreže trgovinom droge. O novoj ulozi je pričao i sam glumac. “Da, opet sam u zatvoru. Scenario mi je pao u ruke i ...

Amauri Nolasco, junak  Prison Break-a snima novu seriju Hightown

Portorikanski glumac Amari Nolasco, poznat po ulozi u seriji Prison Break pojaviće se u novoj televizijskoj seriji.

Reč je o seriji Hightown, čija se radnja vrti oko detektiva koji je homoseksualac, i mreže trgovinom droge. O novoj ulozi je pričao i sam glumac.

"Da, opet sam u zatvoru. Scenario mi je pao u ruke i zaljubio sam se. U pitanju je fantastičan scenario koji je stvorila Rebeka Cutter. Lik je fascinantan", objasnio je Nolasco u virtuelnom intervjuu za Efe.

Glumac, koji se između 2005. i 2017. pojavio u 79 od 90 epizoda serije Prison Break kao Fernando Sucre, izjavio je da je Hightown spektakularna prilika za rad s jednim od najpoznatijih producenata kao što je Jerry Bruckheimer “, tvorac serijala poput CSI-ja i saga poput Bad Boys i Pirates of the Caribbean “.

Ali izvan profesionalnog zadovoljstva i intelektualnog izazova, jasno je da se Nolasco zabavljao igrajući Frankie Cuevas-a, koga on opisuje kao "višestrukog" čoveka, koji ponekad ne deluje kao negativac, već da ga je neko "pogrešno shvatio".

„Frankie je veoma harizmatičan momak, i on je osoba koja ne izaziva ljutnju i bes. On je momak posvećen porodici, posvećen sinu, svojoj ženi. “, objasnio je on govoreći o negativcu i vođi mreže opojnih droga. „Iako je Fernando bio dobronameran, odani prijatelj, Frankiejeva igra je veoma različita. Njegov posao je njegov prioritet. Njegovo carstvo. On je neko s kim ne želite da se kačite“, naglasio je.

By: TV Exposed