Control Z - meksička serija

Glumac Marco Zunino tumači jednu od glavnih uloga u novoj meksičkoj seriji pod nazivom “Control Z”. Nova serija koju je producirao Lemon Films, klasifikovana je kao nova “Elite”. Zaplet se odvija u školi u kojoj su učenici umešani u razne probleme zahvaljujući hakeru koji otkriva tajne mladih. U seriji Zunino će sarađivati sa mladim talentima ...

Control Z - meksička serija

Glumac Marco Zunino tumači jednu od glavnih uloga u novoj meksičkoj seriji pod nazivom "Control Z".

Nova serija koju je producirao Lemon Films, klasifikovana je kao nova "Elite". Zaplet se odvija u školi u kojoj su učenici umešani u razne probleme zahvaljujući hakeru koji otkriva tajne mladih.

U seriji Zunino će sarađivati sa mladim talentima kao što su Ksabiani Ponce de Leon, Ariana Saavedra, Lidia San Jose, Mauro Sanchez Navarro, Paulina Castro, Andres Baida, Ana Valeria Becerril, Macarena Garcia, Michael Ronda, Iankel Stevan i drugi.

Zunino je u Meksiku od 2019. godine. Od tada je radio na nekoliko projekata. Izdvajaju se "Zajedno, srce ne greši", produkcija filma "Moj muž ima više porodica". meksička verzija "Čikaga" i drugi.

Pre nedelju dana se saznalo da je 43-godišnji glumac postao ambasador UNICEF-a za kampanju "Misija moguća", koja želi da podigne svest o koronavirusu.

By: TV Exposed