Latino serija Diario de un Gigolo | Dnevnik jednog žigola – radnja i uloge

Diario de un Gigolo | Dnevnik jednog žigola je latino-američka serija koja je privukla dosta pažnje na digitalnoj platformi Netflix. Projekat je imao svoju premijeru 7. septembra 2022. godine.

Latino serija Diario de un Gigolo | Dnevnik jednog žigola – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Radnja serije Diario de un Gigolo | Dnevnik jednog žigola je zaista drugačija od do sada vidjenog. Pratili smo dešavanja između Emanuela, Ane i Julie koja je odvela celu priču u neočekivanom pravcu.

Emanuel (kog tumači veoma talentovani glumac Jesus Castro) je žigolo koja živi luksuznim životom. Nakon što je preživeo detinjstvo puno nasilja i siromaštva, Emanuel je uspostavio vezu sa poslovnom ženom Minom (koju tumači Adriana Barraza), koja ga uzima pod svoje i pomaže mu da postane tražena pratnja za bogate dame.

Međutim, njegova sudbina se menja kada mu jedna od klijentkinja Ana (Fabiola Campomanes), ponudi komplikovan posao. Ana želi da Emanuel zavede njenu ćerku Juliju (Victoria White) kako bi ojačala njeno samopouzdanje.

Veza sa Julijom donosi zaplete

Emanuel se neočekivano upušta u romantičnu vezu sa Julijom, što ga navodi da preispita svoje životne izbore i svoj način života. Obuzeta ljubomorom zbog sve veće ljubavi između Emanuela i Džulije koju je i sama podsticala, Ana preti da će ćerki reći istinu o Emanuelu kako bi prekinula njihovu vezu. Zaslepljen svojom strašću prema Juliji, Emanuel nije video opasnosti koje će uticati na njegovu neizvesnu budućnost sa njom i njegov život način života kao žigola.

Važnu ulogu u seriji Diario de un Gigolo | Dnevnik jednog žigola tumači i Begona Narvaez kao Minoina kćerka Florencia. Tu su još i Eugenia Tobal kao Dolores, Alosian Vivancos (u seriji Abel), Carla Pandolfi (Campos), Diego Alfonso (Aguilar), Nacha Gadano (Padilla), Juan Cottet, Graciela Tenenbaum, Mirta Marquez i drugi.

NOVO - Caglar Ertugrul bira miran i tih život

By: TV Exposed