Latino serija El amor despues del amor | Ljubav i muzika – radnja i uloge

El amor despues del amor | Ljubav i muzika je originalna argentinska muzička biografska web serija koja je dostupna na Netflix digitalnoj platformi.

Latino serija El amor despues del amor | Ljubav i muzika – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Radnja latino serije El amor despues del amor | Ljubav i muzika govori o počecima, karijeri, problemima i slavi argentinskog kantautora Fita Paeza, jednog od najvećih eksponenta nacionalnog roka.

Serija je premijerno prikazana 26. aprila 2023. na Netflix digitalnoj platformi, a sastoji se od jedne sezone i osam epizoda.

Sinopsis

Serija pokriva prvih 30 godina života argentinske rok zvezde Fita Paeza, počevši od njegovih početaka u gradu Rosario i njegovog uspešnog dolaska na domaću i međunarodnu muzičku scenu, uključujući njegove trenutke uspeha i njegove uspone i padove.

Uloge

U glavnim ulogama su Ivan Hochman kao Fito Paez, Gaspar Offenhenden kao Fito Paez (u detinjstvu), Micaela Riera kao Fabiana Cantilo, Martin Campilongo kao Rodolfo Paez, Andy Chango kao Charly Garcia, Mirella Pascual kao Zulema «Belia» Ramirez, Monica Raiola kao Josefa «Pepa» Paez.

U sporednim ulogama u seriji El amor despues del amor | Ljubav i muzika su Eugenia Guerty kao Charito Paez, Mariano Saborido kao Alejandro Avalis, Manuel Fanego kao Andres Gallo, Victoria Bernardi kao Margarita Zulema Avalos, Fernando Ritucci kao Eduardo Carrizo, Matias Okosi kao Daniel Wirtz, Nahuel Monasterio kao Fena Della Maggiora, Juan Risso kao Daniel Grimbank i drugi.

Izvršni producenti serije su bili Mariano Chihade i Juan Pablo Kolodziej. Serija je snimana u Buenos Airesu. Kinematograf na projektu je bio Diego Guijarro.

Režiseri ove latinoameričke serije su bili Alehandro Carrillo Penovi, Geraldina Rodriguez i Nikolas Toler. Trajanje epizoda je 36–46 minuta. Mandarina C je bila proizvodna kompanija ove serije.

NOVO - Film Royalteen: Princess Margrethe | Kraljevska tinejdzerka Princeza Margret – radnja i uloge

By: TV Exposed