Latino serija Rabo de Peixe | Plima novog života – glumci i radnja

Rabo de Peixe | Plima novog života je digitalna serija portugalskog porekla. U pitanju je miks trilera i dramskog žanra zasnovan na stvarnim događajima koje je kreirao Augusto Fraga za Netflix digitalnu platformu.

Latino serija Rabo de Peixe | Plima novog života – glumci i radnja

Foto Credits: IMDB

Serija Rabo de Peixe | Plima novog života prati mladog ribara (Eduardo) i njegove prijatelje (Rafael, Silvia, Carlinhos) koji pronalaze skriveni tovar pun kokaina na obali sela Rabo de Peixe, na ostrvu Sao Migel.

Odlučuju da prodaju drogu, ali se ubrzo suočavaju sa gnevom dilera droge, policije koja ih juri i nizom nepredvidivih događaja koji dovode njihove živote u opasnost.

Serija, koja je Netflixova druga originalna portugalska serija, premijerno je prikazana 26. maja 2023. i sastoji se od 7 epizoda.

Radnja se odvija u azorskoj župi Rabo de Peixe, kada tona kokaina ispliva na obalu, potpuno promenivši živote njenih stanovnika. Eduardo, mladi ribar, i njegovi prijatelji počinju da prodaju kokain. Ali tona kokaina ne prolazi nezapaženo i protagonist ove serije i će se suočiti sa vlasnicima ove droge, policijom i nizom nepredvidivih likova u opasnoj avanturi bez povratka.

Istinita priča

Serija Rabo de Peixe | Plima novog života je u osnovi zasnovana na istinitoj priči. Godine 2001. velika količina kokaina isprana je na obalu Rabo de Peike. Mnogi seljani su tada odlučili da probaju drogu.

Kako nisu bili navikli na to i kokain je bio veoma čist, značajan broj ljudi je završio u bolnici sa predoziranjem, a neki su i umrli. Drugi su prodavali proizvod za 25 evra za svaku punu čašu. Nažalost, slučaj je ostavio traga; Mnogi stanovnici Rabo de Peixe postal su zavisnici…

Glavne uloge u seriji tumače Jose Condessa kao Eduardo Melo, Helena Caldeira kao Silvia Arruda, Andre Leitao kao Carlos «Carlinhos», Rodrigo Tomas kao Rafael Medeiros, Maria Joao Bastos kao Inspetora Frias, Albano Jerónimo kao Arruda. U sporednim ulogama su Afonso Pimentel kao Ian, Kelly Bailey kao Bruna, Pepe Rapazote kao Uncle Joe, Francesco Acquaroli kao Monti, Adriano Carvalho koa Jeremias Melo, Marcantonio Del Carlo kao Francesco Bonino.

NOVO - Objavljena najava nove turske serije Kader Baglari / Sudbinske veze

By: TV Exposed