Turska serija Arak – glumci i radnja

Ekipa ambiciozne serije Show TV-a Arak, koju producira Most Production, a producent je Murat Can Oguz, otišla je na snimanje u Istanbulu.

Turska serija Arak – glumci i radnja

Foto Credits: Internet Haber

Serija Arak, koja privlači pažnju svojom pričom i glumačkom postavom, prvi put je okupila popularne glumce Ilkera Kalelija i Oyku Karayel.

U glumačkoj ekipi ima značajnih imena. Imena u glumačkom kadru ove nove turske serije su sledeća:

Ilker Kaleli, Oyku Karayel, Tulin Ozen, Mehmet Ozgur, Yildiray Sahinler, Kerem Arslanoglu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalik, Demircan Kacel, Cem Zeynel Bendic, Gorkem Kasal i drugi.

Projekat Arak, koji okuplja vredna imena, režira Ender Mihlar, dok scenario potpisuju Ayberk Cinar, Murat Can Oguz i Asli Gonuley.

Radnja serije

Priča u ovoj novoj turskoj seriji u kojoj će Oyku Karayel izaći pred publiku sa likom Zeynep, je sledeća:

godine, Elif Cinar, supruga Raufa Cinara, jednog od vodećih profesora ekonomije u zemlji, nožem ubode lopov po imenu Necip Talan koji je provalio u njihovu kuću. Posle te noći menjaju se životi ove dve porodice, koje pripadaju potpuno različitim svetovima.

Kćerka Raufa Cinaram Zeynep Cinar izgubila je majku te noći; Akay Talan gubi svog jedinog heroja, svog oca. Akay Talan, koji je preko noći ostao anoniman, bezimen i beskućnik, sada se zakleo pod imenom Kara da osigura da nijedno dete neće doživeti istu sudbinu kao on.

Zeynep Cinar se vraća u Istanbul nakon što se školovala u inostranstvu. Svoju ljubav prema biljkama, koju je nasledila od majke, nastavlja dokumentarcima koje snima. Jedino što ova Zeynep i Akay imaju zajedničko je ta noć.

Hteli to ili ne, život će ih ponovo suočiti, a ni prepreke pred njima neće ih sprečiti da se zaljube. Ali šta ako istina izađe na videlo?

Serija Arak, sa svojom zadivljujućom pričom i veličanstvenom glumačkom postavom, uskoro će početi na Show TV-u. Datum premijere će biti poznat uskoro.

 

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan sa svojim likom izbija u prvi plan serije Kirli Sepeti

By: TV Exposed