Serija Viola Come Il Mare | Ljubicasta kao more – radnja i uloge

Serija Viola Come Il Mare | Ljubicasta kao more je italijanski projekat koji je u glavnim ulogama okupio italijansku misicu i glumicu i jednog od najatraktivnijih turskih glumaca. Ne zvuči loše, zar ne?

Serija Viola Come Il Mare | Ljubicasta kao more – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Radnja ove serije prati televizijsku novinarku po imenu Violu Vitale, koja pati od neuronskog poremećaja koji se zove sinestezija. Zbog nje Viola stvarnost oko sebe doživljava na nešto drugačiji način od drugih ljudi.

Sinestezija je zapravo pravi neurološki fenomen u kom se čula ujedinjuju i međusobno prepliću. Ona se može javiti između bilo koja dva čula ili čulna režima.

Slede detalji radnje serije Viola Come Il Mare | Ljubicasta kao more. Nakon što jedna 20-godišnja devojka iz Palerma izgubi svoj život, novinarka Viola koja se vraća iz Pariza u taj italijanski grad će otkriti da ima zaista poseban talenat za istragu. Uz to ona se daje u potragu za ocem kog nikada nije ni upoznala. Vrlo brzo će se njen životni put ukrstiti sa inspektorom turskog porekla Frančeskom Demirom kog glumi sjajni turski glumac Can Yaman.

Frančesko je visokointeligentan, harizmatičan i atraktivan muškarac ali sa jako malo vere u ljude. Po mnogo toga potpuna suprotnost od Viole. Njih dvoje će započeti zajednički rad na slučaju, ona kao reportka a Demir kao policajac.

Glavne uloge Can Yaman i Francesca Chillemi

Yamanova partnerka u ovoj TV seriji je prelepa Francesca Chillemi. Pored njih uloge imaju Giovanni Nasta kao Turi, Chiara Tron kao Tamara, David Coco kao Santo, Simona Cavallari kao Claudia. Tu su još Tommaso Basili, Mario Scerbo, Daniela Virzi, Rube La Malfa i drugi.

Do sada je emitovano 12 epizode, odnosno jedna sezona.

Za fanove dobra vest. Serija Viola Come Il Mare | Ljubicasta kao more je potvrđena za drugu sezonu i Can Yaman će uskoro biti na setu za nove epizode!

Prema najavama druga sezona koja će na ekranima biti 2024. godine će takođe imati 12 epizoda.

NOVO - Serija Dilek Tasi / Kamen želja se sve više izdvaja!

By: TV Exposed