Latino serija Dias de Gallos | Dani petla – Radnja i uloge

Dias de Gallos | Dani petla je argentinska tinejdžerska dramska i muzička televizijska serija iz 2021. godine, kreirana za HBO Max.

Latino serija Dias de Gallos | Dani petla – Radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Premijerno je prikazana 16. septembra 2021. godine na HBO Max platformi za striming.

Radnja serije Dias de Gallos | Dani petla prikazuje život grupe mladih ljudi koji su posvećeni slobodnom stilu.

U martu 2022, HBO Max je potvrdio da je obnovio seriju za drugu sezonu, koja je premijerno prikazana 15. juna 2023.

Radnja

Serija prati priču o Leonu, mladiću iz unutrašnjosti koji odlučuje da se preseli u Buenos Ajres i ponovo se sastaje sa svoja dva prijatelja iz detinjstva Endijem i Rafaelom, koji ga uvode u takmičarski svet takmičenja slobodnim stilom. Od tada, Leon će početi da trenira sa Rafaelom kako bi postao najbolji i pobedio na svakom od takmičenja sve dok ne stigne do NET serije, a zatim i do Masters kupa.

Uloge

Uloge u seriji Dias de Gallos | Dani petla tumače Angela Torres kao Rafaela, Ecko kao Leon Quinteros, Tomas Wicz kao Andy, Stuart kao «Trama», Klan kao Adrian «Killer», Cacha kao «Futur», Roma kao Coral, Carlos Portaluppi kao Elche, Paola Barrientos kao Raquel, Delfina Chaves kao Lucrecia Simoni.

Tu su još i Julieta Zylberberg kao Vanesa, Lautaro Delgado kao Matias Branco, Franco Rizzaro kao Jeronimo, Ignacio Quesada kao Tkiro, Martin Slipak kao Moro, Andrea Garrote kao Ana Garrido, Laura Cymer kao Nadia, Lautaro Bonomo kao Kiran i drugi.

Do sada je emitovane dve sezone i 19 epizoda. Trajanje epizoda je od 39–52 minuta.

NOVO - Nova inostrana prodaja serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed