Italijanska serija Blocco 181 | Blok 181 – radnja i uloge

Blocco 181 | Blok 181 je italijanska dramska televizijska serija kreirana za Sky.

Italijanska serija Blocco 181 | Blok 181 – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Radnja serije Blocco 181 | Blok 181 smeštena je u Milano i prati priču koja se dešava između dva muškarca i žene.

Radnja

Periferni deo Bloka 181 kontrolišu momci Bloka, koje predvodi šef Nikola Rico. Dolazak Misinih pandiljera narušava ravnotežu i dovodi do sukoba za prevlast na teritoriji u sve rastućem rivalstvu.

Unutar ovog rivalstva rađa se ljubav koja ujedinjuje frakcije: Bea, sestra šefa Mise, Ludo, jedan od kurira kokainskog lorda Lorenca, i Mahdi, Ricoov nećak. Zahvaljujući ovom odnosu, njih troje zauzimaju svoje mesto u sistemu kriminala u komšiluku.

Uloge

Glavni glumci u seriji Blocco 181 | Blok 181 su Laura Osma kao Bea: Najvažnija žena u Misi, Rikardova sestri. Alesandro Piavani kao Ludoviko "Ludo" Belini: Radi kao kurir za Lorenca Kurzija koji dostavlja kokain pre nego što je sam počeo sve sa Beom i Mahdijem.

Andrea Dodero kao Mahdi: Ricoov nećak. On naplaćuje kiriju za stanove u Bloku 181.

Salmo kao Zmija: desna ruka Lorenca Kurzija. Alesandro Tedeski kao Lorenco Kurzi: On je lokalni kralj kokaina, koji je takođe odrastao u Bloku 181. Alesio Pratiko kao Nikola Rico: On je šef Bloka 181 i oduvek je bio prijatelj i partner Lorenca Kurzija. Huan Seli Delgado kao Rikardo: Misin šef i Bein brat. Serhio Andrade Saavedra kao Viktor: Rikardova desna ruka i šef dok je Rikardo u zatvoru. Ana Manuelli kao Izabela „Isa“ Belini: Ludova sestra.

Do sada je emitovana jedna sezona i osam epizoda. Premijera serije je bila 20. maja 2022. godine. Producent projekta je bio Giuseppe Capotondi.

Serija je na italijanskom jeziku.

NOVO - Ilhan Sen izrasta u pravu zvezdu turskih TV serija!

By: TV Exposed