El Turco, nova serija Cana Yamana će se snimati na engleskom jeziku

Disney Plus je imao snažan početak sa serijom Kacis, ali to nije dovoljno. Poznato je da će Disney Plus, koji je Tursku pozicionirao kao centar serijske proizvodnje, uskoro svojim pretplatnicima ponuditi mnogo različitih opcija sa potpuno novim produkcijama.

El Turco, nova serija Cana Yamana će se snimati na engleskom jeziku

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, nije tako lako proizvesti mnogo sadržaja za kratko vreme i rasti uz njihov efekat. U ovom trenutku od velikog značaja su projekti sa imenima koja će imati veliki uticaj

Očekuje se da će dugo očekivana serija Demet Ozdemir Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene doživeti sličan efekat kao što je bio uticaj serije Kacis / Bekstvo, Engina Akyureka koja se sastojala od 8 epizoda. Zatim, sa pojašnjenjem detalja nove serije pod nazivom El Turco u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Can Yaman, interesovanje za Disney Plus projekte će eksponencijalno porasti.

Nastavljajući karijeru u Italiji nakon TV serija Erkenci Kus i Bay Yanlis, Can Yaman će uskoro biti pred svojim obožavaocima sa svojim projektom TV serije pod nazivom Viola come il mare. Činjenica da je glumac bio među poznatim imenima koja su sklopila dogovor sa Disney Plus-om i što je jedno od ekranskih lica platforme stavila je njegove fanove u velika očekivanja. Dok traju preliminarne pripreme za seriju pod nazivom El Turco, koja će nositi potpis Ay Yapima, očekuje se da snimanje počne u septembru.

Serija će se snimati na engleskom jeziku, a dva uspešna reditelja Kerem Deren i Uluc Bayraktar ​​su prihvatili da snimaju ovaj projekat. Veliku pažnju ovde je privukao Can Yaman, koji je proteklih dana otišao u Mađarsku, gde će biti snimana ova nova turska serija.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Senden Daha Guzel | Lepša od tebe je najbolja turska letnja serija po vašem izboru!

By: TV Exposed