Latino serija Palpito | Obeleženo srce – radnja i uloge

Digitalna platforma Netflix prikazuje neke zaista zanimljive latino serije. Jedna od serija koje su posebno privukle pažnju je i Palpito ili na ex-yu jezicim Obeleženo srce.

Latino serija Palpito | Obeleženo srce – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Serija Palpito | Obeleženo srce je emitovana u toku 2022. i 2023. godine i dobila je dobre kritike. Kvalitetna glumačka ekipa, dobro odradjena priča odnosno radnja i kvalitet snimanja se zaista ističu.

Emitovano je dve sezone serije Palpito i ukupno 24 epizode.

Uloge u seriji tumače: Michel Brown kao Simon Duque, Ana Lucia Dominguez kao Camila, Sebastian Martinez kao Zacarias, Valeria Emiliani kao Samantha, Andres Apergis kao Mariachi.

U seriji takođe glume i Moiss Arzmeni, Mauricio Cujar, Jacqueline Arenal, Andres Mejia, Juan Tarquino, Margarita Munoz, Julian Cerati i drugi.

Radnja serije

Radnja latinoameričke serije Palpito | Obeleženo srce je zaista zanimljiva i drugačija. Serija je mnogo više od klasične telenovele. U centru pažnje su Simon i Camila koji se sreću sticajem nekih pomalo i neverovatnih okolnosti.

Simonova žena je ubijena da bi joj izvukli srce i presadili ga Camili, ženi bogatog čoveka. U potrazi za osvetom, Simon uranja u opasan svet trgovine organima.

U mahnitoj potrazi za istinom i pravdom, sudbina će ga naterati da se zaljubi u Camilu, ženu koja je preživela zahvaljujući srcu njegove ubijene žene. Vrhunac će doći kada oboje otkriju istinu.

Serija je snimana u Bogoti u Kolumbiji a premijeru je imala 20. aprila 2022. godine. Prosečno trajanje epizode je 45 minuta a serija je na španskom jeziku.

NOVO - Turska serija Hudutsuz Sevda / Beskrajna ljubav uskoro na TV ekranima

By: TV Exposed