Latino serija Toy Boy | Striper – radnja i uloge

Jedna od kvalitetno odradjenih latinoameričkih serija je Toy Boy | Striper. Ovaj projekat je snimljen u produkciji kompanije Plano a Plano, a emitovan je na Netflix digitalnoj platformi.

Latino serija Toy Boy | Striper – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Serija Toy Boy | Striper je serija koja je snimana u Malagi, Španija, i donela je intrigrantu priču. Premijera serije je bila 28. februara 2020. godine, kada je prva sezona serije postala dostupna na Netflixu.

Uloge u seriji tumače Jesus Mosquera kao Hugo, Cristina Castano kao Macarena, Maria Pedraza kao Triana, Jose De la Torre kao Ivan, Carlo Costanzia kao Jairo, Raudel Raul Martiato kao German, Juanjo Almeida kao Andrea, Pedro Casablanc kao Inspector Zapata, Maria Pujalte kao Carmen. Uloge imaju i Adelfa Calvo, Jose Manuel Seda, Chistopher W. Jones, Alex Gadea, Javier Mora i drugi.

Radnja ove latino serije prati Huga

Jednog jutra nakon lude i nezaboravne žurke Hugo se probudio na jahti pored spaljenog ljudskog tela. U pitanju je muž Macarene, njegove ljubavnice, veoma moćne žene sa kojom je održavao burnu sentimentalnu i seksualnu vezu visokog napona.

Tu nastaje problem. Hugo se ne seća ničega što se dogodilo u noći zločina, ali je siguran da on nije ubica nego žrtva, odnosno da mu je nameštena situacija kojom bi bio okrivljen. Nakon veoma brzog suđenja osuđen je na 15 godina zatvorske kazne.

Sedam godina nakon tih dešavanja, u zatvoru mu stiže poseta od strane Trijane Martin, mlade advokatice koja će se ponuditi da mu pomogne u ovom slučaju tako što će ponovo otvoriti slučaj i dokazati da je zapravo nevin i to u novom procesu. Zašto bi neka advokatska firma želela da mu pomogne? Šta žele zauzvrat?

Odgovor na ta pitanja je u radnji ove zaista zanimljive serije.

Emitovano je dve sezone serije Toy Boy | Striper  i ukupno 21 epizoda. Prva epizoda je imala 13 epizoda a druga 8.

NOVO - Ozan Dolunay je veoma uzbuđen zbog serije Dilek Tasi / Kamen želja

By: TV Exposed