Latino serija Garcia | Garsija – radnja i uloge

Jedna od latino-američkih, u konkretnom slučaju španskih serija koje su privukle pažnju mnogih poslednjih godina je projekat Garcia | Garsija. U centru pažnje ovog projekta je superagent koji je bio kriogenski zamrznut i biva odmrznut.

 Latino serija Garcia | Garsija – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Serija Garcia | Garsija je emitovana prošle jeseni ali se o njoj i dalje dosta priča. Bez obzira na mali broj epizoda, ovaj projekat je dobio dobre komentare i kritike.

Uloge u seriji Garcia tumače Francisco Ortiz kao Garcia, Veki Velila kao Antonia, Emilio Gutierrez Caba kao Don Jaime, Francisco Reyer kao Winters, Silvia Abascal kao Catalina, Nico Romero kao Riki, Mario Pardo kao Checho, Daniel Freire kao Neffenberg.

Tu su još i Andres Gertrudix, Marina Gatell, Juan Ventas, Pepe Ocio, Miguel Molina, Tania Santana, Diana Gomez, Joaquin Notario i drugi.

Radnja serije Garcia | Garsija

Radnja ove serije je smeštena u Španiju, koja je podeljena i na ivici političkog haosa. U takvom stanju, radoznala milenijumska istraživačka novinarka Antonia nailazi na decenijama staru zaveru:

Postojanje kriogenski zamrznutog super-agenta, koji se zove Garcia, kojeg je u laboratoriji 1950-ih godina stvorio general Frankove fašističke tajne službe.

Stari svet se sudara sa novim jer Garsija i Antonija moraju da nauče da funkcionišu zajedno dok su sve dublje uvučeni u političku zaveru koja preti da zbaci demokratiju i ponovo gurne Španiju u brutalnu diktaturu.

Serija je emitovana u svega 6 epizoda, od kojih svaka traje oko sat vremena, ali su sve epizode zaista veoma kvalitetno odradjene i zanimljive. Prva epizoda ove španske serije je emitovana 28. oktobra 2022. godine. Serije je emitovana na HBO Max digitalnoj platformi.

Projekat je sniman u Madridu u koprudukciji HBO Max-a i kompanije Zeta Studios.

NOVO - Nova serija Kirli Sepeti privlači sve više interesovanja

By: TV Exposed