Poznato kada počinje turska serija Altin Kafes | Zlatni kavez

Projekat Altin Kafes | Zlatni kavez, jedna od najambicioznijih TV serija sezone sa pričom punom ljubavi i intriga, počinje na ATV-u svojom prvom epizodom već početkom decembra.

Poznato kada počinje turska serija Altin Kafes | Zlatni kavez

Foto Credits: Dizilah

Objavljen je datum emitovanja nove serije ATV-a Altin Kafes | Zlatni kavez, koja će publiku držati prikovanom za ekran.

Projekat Altin Kafes, u produkciji Arc Filma, čiji je scenario napisao Rahsan Cigdem Inan, a režirao Cem Akyoldas, biće na platnu sa svojom prvom epizodom u nedelju, 3. decembra.

Priča porodice Beyoglu

U novoj TV seriji Altin Kafes | Zlatni kavez, koja je novim trejlerom postala predmet radoznalosti, gledaoci će biti gosti veličanstvenog života porodice Beyoglu.

Dok se u porodici Beyoglu vode borbe za moć, gde svako nosi različite tajne, s druge strane, Onur i Zeynep i ukrštanje njihovih životnih puteva otvoriće vrata neočekivanoj ljubavi.

Glumačka ekipa uključuje imena kao što su Aytac Sasmaz, Sifanur Gul, Ebru Cundubeyoglu, Hayal Koseoglu, Hilmi Cem Intepe, Murat Kilic, Kaan Turgut, Sumeyra Koc, Eda Nur Gulbudak, Gursue Mulbudak, Sacide Tasaner i drugi.

Serija Altin Kafes publici će istovremeno doneti ljubav i intrigu. Projekat Zlatni kavez, koji govori o ljubavnoj priči Onura, naslednika porodice Beyoglu, jednog od najbogatijih ljudi u zemlji, i idealistkinje Zeynep, koja predaje u porodičnoj školi, čekaju teški ispiti. sa svojom prvom epizodom u nedelju, 3. decembra.

NOVO - Otkriveno kada počinje serija Sandik Kokusu | Miris škrinje

By: TV Exposed