Tursko-španska serija ostvaruje sjajne rezultate!

Stigle su vesti o jednoj španskoj seriji koja je i te kako povezana sa Turskom. Evo i o čemu se radi, odnosno o kom projektu je reč.

Tursko-španska serija ostvaruje sjajne rezultate!

Foto Credits: Internet Haber

Španska serija pod nazivom Si Lo Hubeira Sabido ili u prevodu Da sam znao je serija koju je napisala turska scenaristkinja Ece Yorenc. U seriji su trebali da se pojave turski glumci, odnosno da serija bude u potpunosti u turskoj produkciji. Sve je već bilo dogovoreno da u njoj glume Ozge Ozpirincci, Birkan Sokullu i Burak Yamanturk ali je ceo projekat morao da bude otkazan iz jednog za Tursku veoma ozbiljnog razloga. Jedan od likova u seriji je homoseksualac što je automatski značilo kraj za tursku verziju serije.

Zbog toga je scenario iskorišćen na drugi način i serija je snimljena sa španskim glumcima. To se ispostavilo kao veoma dobro rešenje jer je projekat ostvario neke veoma dobre i zapažene rezultate. Serija Si Lo Hubiera Sabido / Da sam znao je našla svoje mesto u top 10 Netflixovih serija širom sveta, sa 9.1 miliona časova. Kada je reč o rejtingu, serija zauzima 8. poziciju na ovoj digitalnoj platformi, što je zaista veliki uspeh.

Ono što se iz svega ovoga može zaključiti je da će proći još dosta vremena dok ne budemo gledali neki gej lik u nekoj turskoj seriji...

NOVO - Današnji slavljenik je Caglar Ertugrul

By: TV Exposed