Nova turska serija Kopuk – Radnja i uloge

Objavljen je prvi trejler dugoočekivane serije Fox TV-a Kopuk, u produkciji Medyapima i Koraya Kerimoglua, a scenarista Deniza Karaoglua, Fuata Metea i Ozdena Selima Karadana.

Nova turska serija Kopuk – Radnja i uloge

Foto Credits: Dizilah

Deljeni trejler iz serije Kopuk, koja je privukla veliku pažnju svojim nedavno objavljenim fotografijama, još jednom je nagovestio da će Kopuk biti jedan od ambicioznih projekata ove sezone.

Glumačka ekipa serije koja se uskoro sprema da upozna publiku Fox TV-a je sledeća: Kaan Yildirim, Biran Damla Yilmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gokyildiz, Edip Tepeli. Tu su i Engin Alkan, Kadir Cermik, Melisa Dogu, Sahra Sas, Mustafa Acacik, Evlyya Ayakikan i drugi. Dakle tu su neka veoma uspešna imena.

Projekat Kopuk objašnjava da je još uvek moguće preokrenuti igru u svetu u kome nijedno dobro delo ne ostaje nekažnjeno.

Radnja serije

Ferhan krade novac od mita, prevaranata i ljudi koji su se obogatili nesuđenim profiterstvom i tim novcem pomaže siromašnim mladim ljudima u svom komšiluku, školuje ih i pomaže njihovim porodicama.

Neočekivana smrt će potresti ceo njegov život. Ovaj događaj će ga testirati ne samo o njegovim idealima već i ljubavlju, i on će tražiti načine da prođe ovaj test.

Kada shvati da se ne može sam boriti protiv nepravde kao Ferhan, preuzima identitet Orhana. Tako, dok se Ferhan bori sa ocem od Mujde, koju voli, ali treba da je se drži podalje, u svom komšiluku, advokat Orhan se ukršta i sa Ipek, naslednicom porodice koja pokušava da preuzme komšiluk.

Serija Kopuk, priča o onima koji brinu o ljudima šire od svoje osnovne porodice, uskoro će na Fox TV-u!

NOVO - Kaan Yildirim, Seray Kaya i Biran Damla Yilmaz u novoj TV seriji!

By: TV Exposed