Birce Akalay u novoj TV seriji Bir Derdim Var / Imam problem

Birce Akalay, jedna od najzastupljenijih glumica u poslednje vreme, takođe ima snažnu podršku publike u inostranstvu.

Birce Akalay u novoj TV seriji Bir Derdim Var / Imam problem

Foto Credits: DiziCentral

Interesovanje za projekte u kojima poznata glumica učestvuje je uvek veoma veliko, a uticaj likova koje tumači se dugo pamti.

O Birce Akalay se mnogo pričalo prošle godine kada su i serije Mezarlik / Groblje i Kus Ucusu / Let ptica objavljene na Netflixu, a njeni fanovi u inostranstvu bili su veoma zadovoljni obema serijama.

Dok su fanovi zadovoljni što su druga i treća sezona serije Kus Ucusu snimljene na Netflix, postoje i informacije da će serija Mezarlik nastaviti sa novim konceptom serije.

Dok fanovi Birce Akalay željno iščekuju drugu i treću sezonu serije Kus Ucusu, pojavio se potpuno novi projekat serije.

Snažna dramska priča

U štampi su se pojavile informacije da se poznata glumica sprema za novu televizijsku seriju pod nazivom Bir Derdim Var / Imam problem, u kojoj će glumiti sa Mertom Firatom. Projekat nove serije, zbog kojeg su fanovi veoma uzbuđeni, biće snažna dramska priča.

Burak Mujdeci će biti reditelj nove serije pripremljene za Kanal D.

Projekat TV serije pod nazivom Bir Derdim Var izdvojiće se kao šokantna i emotivna priča grupe mladih ljudi.

Ova serija je takođe potpuno novi test za Birce Akalay, koja će se u priči serije pojaviti sa likom psihijatrice Nilufer. Akalay, koji je napravila važne korake na planu društvene odgovornosti, nastaviće da daje poruku, ovoga puta u priči koja će dirnuti mlade ljude. Tajne koje krije lik Nilufer, koja se bori za integraciju mladih u društvo, biće detalj koji će istaći projekat serije Bir Derdim Var.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Serija Gonul Dagi nastavlja sa uspešnim rezultatima!

By: TV Exposed