Latino serija La primera vez | Prvi put – radnja i uloge

La primera vez | Prvi put je kolumbijska web serija puna drame, neizvesnosti i romanse smeštena u 1976. godinu u gradu Bogoti.

 Latino serija La primera vez | Prvi put  – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Seriju je napisao Dago Garsija, a producirala ju je kompanija Caracol Television za Netflix digitalnu platformu. Premijerno je prikazana 5. februara 2023. godine.

Glavne uloge u seriji La primera vez | Prvi put tumače Emmanuel Restrepo, Francisca Estevez i Veronica Orozco. 24. februara 2023. godine serija je obnovljena za drugu sezonu.

Radnja

Radnja ove serije je smeštena u 1976. godinu, a priča priču o Evi, prvoj učenici koja je stigla u školu Hose Marija Root, školu za dečake koja se nalazi u gradu Bogoti. Dolaskom Eve, njeni drugovi (posebno Camilo) prihvataju njena učenja i razmišljanja. Ali nisu svi topli i gostoljubivi.

Uloge

U glavnim ulogama u seriji La primera vez | Prvi put su Francisca Estevez kao Eva Samper Burgos​, Emmanuel Restrepo kao Camilo Granados Ramírez​, Santiago Alarcon kao Jose Granados​, Veronica Orozco kao Ana Ramírez de Granados​, Sergio Palau kao Martin Salcedo Ruiz​, Mateo Garcia kao Rodrigo Arbelaez Pena​, Brandon Figueredo kao Alvaro Castro Guzman​, Julian Cerati kao Gustavo Pabon Linares​, Jacques Toukhmanian kao Voz de Camilo Granados (odrastao)​, Maria Alejandra García kao Eva Samper (Nina)​

U sporednim ulogama su Cecilia Navia kao Profesora Estela​, Sara Pinzon kao Luisa Salcedo​, Adriana Arango kao Dra. Alicia Lopez​, Cristian Duque kao Milton Guzman​, John Alex Toro kao Henry Pabon​, Diana Belmonte kao Lucrecia Linares de Pabon​ i drugi.

Serija je poznata i pod imenom Eva Lasting. Za sada emitovana je jedna sezona i 13 epizoda.

NOVO - Epizoda 66 serije Yargi / Presuda je do suza dovela čak i scenaristkinju!

By: TV Exposed