Nova turska serija Bahardan Once | Pre proleća – Radnja i glumci

Proba čitanja nove serije kodnog naziva Bahardan Once | Pre proleća, koja je spremna da upozna publiku na ekranima Show TV-a sa svojom jakom glumačkom postavom koja menja igru, u produkciji MF Yapim, u režiji Neslihan Yesilyurt, a čiji je scenario napisala Ayca Uzum, je održana.

Nova turska serija Bahardan Once | Pre proleća – Radnja i glumci

Foto Credits: RiriNano

Glumačka ekipa dugo dugo očekivane serije Bahardan Once uključuje jaka imena kao što su Demet Evgar, Bugra Gulsoy, Mehmet Yilmaz Ak i Hatice Aslan.

Tu si i Ecem Ozkaya, Elit Andac Cam, Demirhan Demircioglu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalip, Alisa Sezen Sever.

Radnja serije

Priča TV serije Bahardan Once | Pre proleća, čiji je karakter poražen kao i mi ostali, ali hrabriji od svih nas, i zadovoljstvo je gledati, je sledeća:

Kada se Bahar (Demet Evgar) suoči sa smrću, ona će naići na drugo svoje lice porodice, posebno Timura (Mehmet Yilmaz Ak), koji spolja izgleda 'savršeno'.

Sva dinamika u porodici će se promeniti kada Bahar dobije vest o otkazivanju jetre. Evren (Buhra Gulsoy) će biti Timurov rival kao lekar i njegova najveća prepreka kada želi da ponovo osvoji Bahar.

Sa Bahar koja se obnavlja i svim tragikomičnim trenucima specifičnim za bolnicu, ova priča će uliti da uvek postoji nada i da će nam svima s vremena na vreme dati dah.

Serija kodnog naziva Bahardan Once | Pre proleća, koja će nas podsetiti da je uprkos svemu moguće početi ispočetka, uskoro će biti na Show TV-u!

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Demet Evgar i Bugra Gulsoy u novoj seriji!

By: TV Exposed