Ilker Kaleli glavni glumac španske serije La passion turca | Turska strast

Turski glumac Ilker Kaleli potpisao je ugovor za glavnu ulogu u novoj seriji. Reč je španskom projektu koji će biti sniman i u Turskoj.

Ilker Kaleli glavni glumac španske serije La passion turca | Turska strast

Foto Credits: Haberler

Ilker Kaleli biće glavni glumac nove serije najvećeg španskog TV kanala Antena 3. Naziv njegovog novog projekta je La passion turca | Turska strast. Ova nova serija zasnovana je na noveli Antonie Gale. Podsećamo, 1994. godine se pojavila prva adaptacija ovog literarnog dela na ekranima u Španiji i ispričala priču o ljubavi španske profesorke Olivie i njenog turskog ljubavnika Yamana. Sada ćemo gledati novu verziju te serije.

Poznato je i ko će biti glavna ženska glumica u seriji. Ilker Kaleli će za partnerku imati prelepu špansku glumicu Maggie Civantos, koja se proslavila serijom Vis a vis. Snimanje serije La passion turca | Turska strast u kojoj će glavne uloge tumačiti Ilker i Maggie počeće u Istanbulu krajem ovog meseca. Očekuje se da serija bude emitovana naredne, 2023. godine.

Ovo nije prvi inostrani projekat turskog glumca. Kaleli je prošle godine glumio u britanskoj seriji The Serpent. Poslednji projekat koji je snimao za turske TV kanale bila je serija Ogretmen | Učitelj. Pored serija Ogretmen i The Seprent, Ilker je imao uloge i u serijama Son, Dip, Poyraz Karayel i drugim projektima.

NOVO - Zbog čega su raskinuli Alp Navruz i Ayca Aysin Turan?!

By: TV Exposed