Serija Blago Nama | Snima se nova humoristička serija puna sjajnih exyu glumačkih imena

Mnogo sjajnih glumačkih imena na jednom mestu, svi u krugu jedne porodice? Uz to mnogo zanimljivih, simpatičnih i smešnih situacija. Ukratko opis nove serije “Blago Nama” koja je prethodnih dana počela da se snima u produkciji hrvatskog RTL-a. Radnju nove serije potpiisuju Vlado Bulić, Mirna Miličić i Goran Rukavina koji je ujedno i reditelj. U ...

Serija Blago Nama | Snima se nova humoristička serija puna sjajnih exyu glumačkih imena

Mnogo sjajnih glumačkih imena na jednom mestu, svi u krugu jedne porodice? Uz to mnogo zanimljivih, simpatičnih i smešnih situacija.

Ukratko opis nove serije "Blago Nama" koja je prethodnih dana počela da se snima u produkciji hrvatskog RTL-a.

Radnju nove serije potpiisuju Vlado Bulić, Mirna Miličić i Goran Rukavina koji je ujedno i reditelj.

U glavnim ulogama su:

  • Enis Bešlagić
  • Hristina Popović
  • Tara Rosandić
  • Žarko Radić
  • Filip Križan
  • Zlatan Zuhrić Zuhra.

Radnja serije prati porodicu koja, jednim delom i prisilno, mora živeti pod istim krovom. Ana i Boris su mlad bračni par kod kojih se spletom okolnosti, nenadano useljava njena sestra sa svojom celokupnog porodicom, ali i njen i Anin otac. Serija je prepuna raznih zabavnih i smešnih situacija koje su prouzrokovane generacijskim jazom i različitim životnim ambicijama. U radnje ove serije će može pronaći baš svako.

Foto: RTL

„Radimo u jako pozitivnoj atmosferi, svi su nekako kliknuli, kako mi glumci, tako i tehnička ekipa. Radimo zapravo humorističnu seriju u kojoj ništa nije pretenciozno i zbog čega je namijenjena svim generacijama. Moj lik je Jadranko, zanimljiv tip koji neke situacije čini duhovitima, a u neke se i sam upetlja“, rekao je u izjavi za RTL Enes Bešlagić, i izrazio zadovoljstvo što će mu bračnog partnera igrati Hristina Popović.

S Enisom je uvijek toliko zabavno i smiješno da imam međurebrenu upalu mišića od silnog smijanja. Moja Tamara je žena koja možda nema prevelike kognitivne sposobnosti, ali je zato otvorenog uma i otvorena je prema ljudima te nerijetko lako poprima svaku vrstu energije i onda to istinski proživljava“, otkrila je Hristina i napomenula da se u situacijama u kojima se nađe njen lik može pronaći baš svako.

izvor: RTL

By: TV Exposed