Latino serija Cafe con aroma de mujer | Kafa s mirisom žene – radnja i uloge

Jedna od latino serija koja je proteklih godina bila zapažena jeste Cafe con aroma de mujer | Kafa s mirisom žene. Reč je o rimejke jedne serije nastale pre 30 godina, a glavnu ulogu u novoj verziji tumači William Levy.

Latino serija Cafe con aroma de mujer | Kafa s mirisom žene – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Nova verzija serija Cafe con aroma de mujer | Kafa s mirisom žene je dobila dosta dobre kritike.

U seriji pratimo ljubavnu priču Gaviote i Sebastiana.

Tereza Suarez poznata kao Gaviota (koju tumači Laura Londono) i njena majka dolaze kao i svake godine na hacijendu Casablanca na drugu berbu kafe da zarade novac. Ipak ovog puta nadaju se da je to posljednji dolazak u berbu jer će kako su mislile imati svoj komad zemlje koji će obrađivati.

Međutim, predodređena im je drugačija sudbina od one koje su želeli. Octavio Vallejo, vlasnik hacijende na kojoj rade, isti onaj kojega je Gaviota spasila od navodne otmice i isti onaj koji joj je zauzvrat obećao hektar zemlje kako bi ona uzgajala vlastitu kafu, na njihovu žalost je preminuo.

Na njegovoj sahrani Gaviota upoznaje prelepog mladića Sebastiana (kog tumači zvezda lationameričkih serija William Levy), Octavijevog sina koji živi u inostranstvu.

Nemoguća ljubav

Nakon prvoga pogleda među njima se rađa velika privlačnost, ljubav kakva se retko kada viđa, ljubav koja osvaja, strastvena je ali i nemoguća.

Gaviota i Sebastian pripadaju dvema svetovima. Sebastian se kreće među njujorškom elitom, a Gaviotin svet i život su zasadi kafe. Iako se činilo da nemaju ništa zajedničko, neke stvari ih povezuju…

Pored dvoje sjajnih mladih glumaca uloge u seriji tumače i Diego Cadavid kao Ivan Vallejo, Luces Velasquez kao Julia Vallejo, Carmen Villalobos kao Lucia Sanclemente, Katherine Velez kao Carmenza, Maria Tereza Barreto kao Marcela, Andres Toro, Mabel Moreno, Laura Junco, Laura Archbold i drugi.

Emitovano je ukupno 92 epizode u jednoj sezoni ove serije. U pitanju je rimejk popularne istoimene serije koja je emitovana 1993. godine.

Nova verzija serije Cafe con aroma de mujer je premijerno emitovana 10. maja 2021. godine u Kolumbiji gde je i snimana.

NOVO - Hazal Subasi kao Figen u seriji Dilek Tasi / Kamen želja

By: TV Exposed