Latino serija Te Quiero y Me Duele | Ljubav boli – radnja i uloge 

Te Quiero y Me Duele | Ljubav boli je latino-američka serija koja je svoju premijeru imala ovog leta. Projekat za sada dobija dobre komentare. 

Latino serija Te Quiero y Me Duele | Ljubav boli – radnja i uloge 

Foto Credits: IMDB

Digitalna platforma HBO Max između ostalih latino serija svojim pretplatnicima nudi projekat pod nazivom Te Quiero y Me Duele | Ljubav boli.  

U pitanju je adolescentska romansa u kojoj možete videti uspone i padove zaljubljivanja, koja je zaista lepo uokvirena prelepim pejzažima Verakruza. Ova burna ljubavna priča omogućiće nam da sagledamo sve aspekte odnosa između mladih ljudi iz različitih društvenih klasa, njihove emocije, živote i svetove.  

Uloge 

Uloge u seriji Te Quiero y Me Duele | Ljubav boli tumače Cesar Ivan Diaz kao DJ (Andres), Daniel Lozano kao Macos Robles, Maite Pina kao Shumi, Karolina Krezlova kao Hostess, Wayne LeGette kao Cesar.  

Pored njih u seriji se pojavljuju i Marco de la O, Roberto Aguilar, Mar Sordo, Jorge Salinas i drugi. Premijera ove serije bila 17. avgusta 2023. godine. Od tog dana je dostupna na HBO digitalnoj platformi. 

Projekat je radjen u produkciji kompanije BTF Media a sniman je u Meksiku. Serija je poznata i pod nazivom I love you, it hurts. Emitovana je jedna sezona i 13 epizoda u njoj.  

Projekat je 41 puta ocenjen na IMDB sajtu sa ocenom 6.2 od 10.

NOVO - Feraye ima 50% od Ozge!

By: TV Exposed