Feraye ima 50% od Ozge!

Ozge Yagiz važi za tursku glumicu prema kojoj mnogi gaje simpatije. Trenutno je možemo gledati u TV seriji Safir koja zaista privlači sve veće interesovanje. 

Feraye ima 50% od Ozge!

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Ozge Yagiz je veoma talentovana glumica. Stiče se utisak da je u novom projektu, TV seriji Safir dobila prilika da pokaže svoj veliki glumački talenat, ali I kvalitet koji poseduje. 

Seriju Safir, koja se emituje na ATV TV-u ponedeljkom uveče, prati široka publika, između ostalog iz zbog njene izuzetne priče.  

U seriji, koja je snimljena I koja se snima u veličanstvenom okruženju Kapadokije, turističkog regiona, igraju Ozge Yagiz, Burak Berkay Akgul i Ilhan Sen.  

O sličnostima sa likom

Ozge Yagiz, koji glumi Feraye u glumačkoj ekipi serije u kojoj se priča ljubavna i osvetnička priča, preuzela je još jednu važnu odgovornost.  

Izrazivši da je zadovoljna sličnošću lika Feraye iz nove serije sa njom lično, Ozge Yagiz je objasnila svoja osećanja sledećim rečima:  

„Zapravo, to čini 50 posto mene. Veoma sam srećna što sadrži i nešto od Ozge. Zato što je ona, pre svega, razumna žena. Ona je žena koja se ponaša promišljeno i to me čini srećnom.". 

Feraye, pametan ženski lik sa svojim snovima, privukla je veliku pažnju ljubavlju prema Yamanu na početku priče. Svi sa nestrpljenjem očekuju kako će se priča dalje razvijati.

NOVO - Ozgu Kaya i Berker Guven o novoj sezoni serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

By: TV Exposed