Uskoro premijera nove turske serije Uysallar / Poslušni

Za nekoliko dana očekuje nas još jedna nova turska serija. Prenosimo kompletnu informaciju.

Uskoro premijera nove turske serije Uysallar / Poslušni

Foto Credits: IMDB

Za tri dana, tačnije, 30. aprila na Netflix digitalnoj platformi će biti dostupna nova turska serija koja nosi naziv Uysallar. Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije Ay Yapim, a serija je snimljena u Istanbulu. Sama promocija serije je održana juče, ali bez nekih velikih najava. To je pomalo i začudilo medije u Turskoj, dok neki smatraju da što se manje turski projekti na Netflixu reklamiraju, to su veće šanse da isti postanu globalni hit. Ostaje da vidimo da li će tako i biti. Svedoci smo da turske serije i filmovi u poslednje vreme vrlo dobro prolaze na toj digitalnoj platformi.

U glavnim ulogama u seriji Uysallar / Poslušni su se našli Haluk Bilginer, Songul Oden, Oner Erkan i Ugur Yucel. Serija se sastoji od osam epizoda i prema najavama doneće priču o disfunkcionalnoj porodici. Scenarista serije je Hakan Gunday a režiser je Onur Saylak.

Radnja ove nove turske internet serije je smeštena na neotkrivene ulice Istanbula s izobličenom urbanom transformacijom 2020. godine i na trgu i rezidencijama koje se i dalje uzdižu. U pitanju je priča o ispitivanju i budjenju arhitekta više srednje klase Oktaya Uysala i njegove mnogobrojne porodice. Porodica Uysal može se na prvi pogled činiti kao idealna porodica, ali svaki od njih ima dvostruke zivote koje sakrivaju jedno od drugog. Dok članovi porodice žive živote o kojima sanjaju, nesvesni jedni drugih, upoznajemo njihove tragične, smešne ali i pomalo mračne strane. Ova nova turska serija publici predstavlja alternativnu porodičnu pricu s neidentifikovanim gradskim vizuelnim prikazom Istanbula u pozadini.

NOVO - Stranci rade novu tursku seriju Turski detektiv!

By: Milt-TV Exposed