Stranci rade novu tursku seriju Turski detektiv!

Novele poznate britanske spisateljice Barbare Nadela koje prate avanture detektiva Cetina Ikmnena i njegovog partnera Mehmeta Suleymana biće ekranizovane kroz novu seriju. Evo šta je do sada poznato.

Stranci rade novu tursku seriju Turski detektiv!

Foto Credits: Internet Haber

Režiser David Fincher, koji je poznat po projektima Alien 3, Seven, Fight Club, Mindhunters i House of Cards radiće na novoj turskoj seriji, koja nosi naziv Turski detektiv. Kao što sam naziv serije govori, radnja će biti detektivskog žanra, a serija će biti snimljena u Istanbulu sa turskim glumcima. Za produkciju ovog projekta su zadužene kompanije Viacom i Miramax.

Fincher se već nalazi u Turskoj gde traži odgovarajuće lokacije za snimanje serije. Uz to, on se susreo sa glavnim glumcem ove nove serije, koji je već izabran, ali se to ime drži u tajnosti. U pitanju je kako se priča veoma popularan turski glumac, koji je već sarađivao sa stranima partnerima u međunarodnim projektima.

Uz turske glumce, u seriji će biti likova koji govore engleski jezik. Trenutno se biraju upravo ti glumci, dok su turski glumci za ovaj projekat već izabrani. Režiser će se uskoro vratiti u Ameriku, a u aprilu ponovo stiže u Tursku i otpočinje snimanje nove serije Turski detektiv. Snimiće dve epizode za sedam nedelja i odrediti dalji koncept i ritam snimanja sa drugim turskim i stranim režiserima koji će raditi posao dalje (to je već uobičajena praksa).

Pretpostavlja se da će ova serija biti snimljena za digitalnu platformu HBO Max i da će njom otpočeti rad ove platforme u Turskoj, ali za sada nema potvrda. Kao potencijalna imena za glavne likove u seriji, detektiva Ikmena i njegovog partnera pominju se Ilker Kaleli, Alp Navruz i Tamer Karadagli.

NOVO - Naz Elmas u seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

By: Milt-TV Exposed