Sjajne vesti za seriju Yargi / Presuda

Turska serija Yargi / Presuda jedna je od najuspešnijih u novoj sezoni. Projekat drži pažnju iz epizode u epizodu i zaista je drugačiji od svega što smo do sada gledali.

Sjajne vesti za seriju Yargi / Presuda

Foto Credits: IMDB

U prethodnom periodu došlo je do problema tokom snimanja ovog projekta. Serija Yargi / Presuda je na dvonedeljnoj pauzi u emitovanju. Razlog pauze je izbijanje koronavirusa na setu. U narednom periodu biće pauza u snimanju i neće biti novih epizoda, ali to ne znači da neće biti i nema novih vesti. Stigle su veoma zanimljive i dobre vesti za ovaj projekat. Prenosimo o čemu se radi.

Kompanija HBO Max koja je otkupila prava za 10 turskih serija trenutno pregovara sa distributerom, kompanijom Madd Entertainment oko otkupa prava za emitovanje serije Yargi. Ukoliko do dogovora dodje, a prema dostupnim informacijama sve je vrlo blizu realizacije, to znači da će HBO Max moći da emituje seriju na svojoj platformi van Turske.

Poznato je da je prodaja serije u inostranstvu uz rejting projekta u Turskoj glavni parametar kada se odlučuje o sudbini serije i eventualnim novim sezonama. Ukoliko HBO Max otkupi prava na emitovanje ove serije, biće to zaista veoma dobre vesti.

Podsećamo, serija Yargi je donela priču o ljudima koji rade u pravosudnom sistemu u Turskoj. Pratimo priču o Ilgazu koji je tužilac i advokatici Ceylin. Oboje su pravedni i dobri u svom poslu. Njihov medjusobni odnos je veoma zanimljiv i iz epizode u epizodu pratimo kako se razvija.

Ulogu Ilgaza tumači Kaan Urgnacioglu, dok Ceylin glumi Pinar Deniz. Pored njih u seriji Presuda glume i Ugur Polat, Mehmet Yilmaz Ak, Zeyno Ercar, Basak Gumulcineloglu, Ugur Arslan, Ece Yuksel i drugi.

Ceo projekat ove turske serije se radi u produkciji kompanije Ay Yapim. Serija se snima u Istanbulu a emituje na televizijskom kanalu D. Premijera projekta je bila 19. septembra ove godine.

U narednom periodu ćemo seriju pored TV Kanala D vrlo verovatno moći da gledamo i na HBO Max digitalnoj platformi.

NOVO - Završeno snimanje turske serije El Kizi / Strankinja

 By: Milt-TV Exposed