Alina Boz želi da se vrati na set

Turska glumica Alina Boz je prošle sezone učestvovala u ATV TV seriji Marasli i dala veoma uspešan nastup. Glumica, o kojoj se govori i sa likom Ede u Netflixovoj seriji Ask 101 / Ljubav 101, pre nekoliko meseci je učestvovala na snimanju filma Bandirma Fuze Kulube.

Alina Boz želi da se vrati na set

Foto Credits: Internet Haber

Svi su bili veoma radoznali šta radi glumica, koja nije viđena poslednjih meseci u javnosti. Alina Boz, koja je pre nekoliko dana učestvovala na promotivnom skupu brenda odeće, rekla je da je u ovom periodu nastavila svoj obrazovni život.

Poznata glumica je rekla: „Nastavljam svoje obrazovanje. Bio sam malo zauzeta obavezama tamo. Poslednjih nekoliko meseci bilo je dobro odmoriti se“, istakla je Alina. Objašnjavajući da je prvi put od 13. godine provela tako dug odmor, glumica je izjavila da joj je to prijalo i da se oseća veoma dobro i spremno za povratak poslu.

Alini Boz je veoma nedostajao posao i želi povratak na setove, odnosno snimanja. Glumica kako sama kaže jedva čeka da se vrati. Navodeći da očekuje da će film Bandirma Fuze Kulube biti objavljen u septembru, Boz se suočila sa novom serijom pitanja.

Glumica je po pitanju novih projekata rekla: „Trenutno nema uloge i projekta oko kojih sam se dogovorila. Ne postoji nešto gde sam u fazi ugovora ili potpisivanja istog, ali nadam se da će biti“, pokazujući da zaista želi da se vrati u setove.

NOVO - Serija Uc Kiz Kardes ponovila uspeh projekta Kardeslerim

By: TV Exposed