Serija Uc Kiz Kardes ponovila uspeh projekta Kardeslerim

Mladi glumci iz turske serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre su se odlično udružili, zajedno su postali arhitekti uspeha ovog projekta!

Serija Uc Kiz Kardes ponovila uspeh projekta Kardeslerim

Foto Credits: IMDB

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre je jedan od najboljih debitantskih projekata ove sezone. U seriji, koja je adaptirana po istoimenoj široko čitanoj knjizi Iclal Aydın, autorka koja je u važnoj ulozi u radnji serije se takođe smatra važnim faktorom uspeha.

Tempo priče u seriji Uc Kiz Kardes nikada ne usporava, a mladi glumci koji uspešno tumače uloge koje su im dodeljene ne prolaze nezapaženo. Kao što su mladi glumci u ATV TV seriji pod nazivom Kardeslerim / Moja braća doživeli ogromnu popularnost, možemo videti da je ista situacija i u seriji Tri sestre.

Baš kao što su mladi glumci u TV seriji Kardeslerim, čija je druga sezona emitovana na ATV TV-u, iznenada došli do izražaja i uživali veliku popularnost, sada sličnu situaciju doživljavaju i mladi glumci TV serije Uc Kiz Kardes.

Berker Guven i Ozgu Kaya u glavnim ulogama nisu samo zapaženo debitovali. Postali su jedan od najuspešnijih serijskih parova ove sezone. Takođe, Almila Ada i Melisa Berberoglu ostavile su snažan utisak svojim efektnim nastupima.

Neophodno je napraviti pozitivne rečenice za ostale mlade ljude iz ove serije, Anil Tetik i Vural Sahanoglu su takođe bili sjajni. Ukratko, svi mladi glumci serije Tri sestre imali su veoma efektan debi baš kao u TV seriji Kardeslerim.

NOVO - Suze u seriji Gonul Dagi - jedna od najupečatljivijih scena sezone! (VIDEO)

By: TV Exposed