Alp Navruz dobija sjajnu partnerku u novoj seriji?!

Alp Navruz, koji je veoma selektivan u novim projektima nakon uspeha sa sa TV serijom Ada Masali, nedavno je konačno povezan sa novim projektom. Otkriveno je da se Navruz sprema za novu seriju.

Alp Navruz dobija sjajnu partnerku u novoj seriji?!

Foto Credits: DiziCentral

Kao partnerka Alpa Navruza u ovoj novoj seriji, jedno ime je posebno došlo do izražaja.

Alp Navruz je imao veliku pauzu nakon serije Ada Masali, u kojoj je delio glavnu ulogu sa Aycom Aysin Turan. Ipak, po završetku serije, zgodni glumac je malo odmorio od setova. Navedeno je da je Alp Navruz veoma pažljivo vagao ponude, a čak i nakon što je odgovarajuća ponuda stigla, želeo je da razgovara sa scenaristom kako bi u potpunosti razumeo priču i saznao o kasnijim fazama priče.

Uspešni glumac je konačno odredio svoj sledeći projekat. Kako se saznaje, Navruz će preuzeti ulogu u vojnoj seriji koju će snimati Gold Film. Alp će igrati vojnika u seriji, koja će biti slična seriji Savasci / Ratnik. Prema nekim informacijama, ova serija će biti orjentisana na vojne pilote, odnosno imaće radnju nalik filmu Top Gun.

U međuvremenu se postavlja pitanje ko će biti partnerka zgodnom glumcu u ovoj seriji. Tvrdnja koja je izrečena iznenadila je sve. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, partnerka Alpa Navruza u novoj seriji biće Burcu Ozberk. Ozberk, jedna od sjajnih glumica poslednjeg perioda, došla je na ekrane sa serijom Ask Logic Intikam koja je nedavno završena i prema nekim nezvaničnim informacijama mogla bi da se pojavi u novom projektu.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

Zvanične informacije se očekuju vrlo brzo.

NOVO - Yagmur Tanrisevsin se vraća sa dva projekta

By: TV Exposed