Današnja slavljenica je Hande Ercel!

Turska glumica Hande Ercel danas proslavlja svoj 28. rođendan. Hande je rođen 24. novembra 1993. godine u mestu Bandirma u Turskoj.

Današnja slavljenica je Hande Ercel!

Foto Credits: Al Bawaba

Hande Ercel je u poslednjih nekoliko godina postala najpopularnija među svojim koleginicama i kolegama u Turskoj. Njen zvaničan Instagram nalog ima ubedljivo najviše pratilaca. Na njemu često postavlja fotografije iz privatnog života sa sestrom Gamze i njenom kćerkom, dečkom Keremom Bursinom ili sa seta ukoliko snima neki projekat. Hande je 2012. godine učestvovala na takmičenju za Mis sveta gde je osvojila drugo mesto. Zanimljivo je da je na tom takmičenju prvo mesto osvojila devojka iz Crne Gore, dok je treća pozicija pripala dami iz Srbije.

Svoj glumački debi imala je 2013. godine u seriji Tatar Ramazan. Prva značajnija uloga bila joj je u seriji Gunesin Kizlari / Gunešine kćerke 2015. godine. Iste godine dobila je i nagradu Zlatni leptir kao Zvezda u usponu. Tumačila je uloge i u romantičnoj komediji Ask Laftan Anlamaz, serijama Siyah Inci, Halka, Azize i drugim projektima.

U visine kada je reč o popularnosti ju je vinula uloga Ede u seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. U tom projektu je tumačila glavnu ulogu, a partner na sceni joj je bio Kerem Bursin. Na setu serije se rodila ljubav između njih dvoje koja traje i dalje.

NOVO - Serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi počinje tek za godinu dana?!

 By: Milt-TV Exposed