Serija Kacis je i dalje najgledanija

Serija Kacis / Bekstvo, koja je posle dužeg vremena dovela na ekrane obožavaocima uspešnog turskog glumca Engina Akyureka, nastavlja da bude na vrh liste Disney plusa kada je reč o gledanosti.

Serija Kacis je i dalje najgledanija

Foto Credits: IMDB

Serija Kacis, čija je nova epizoda emitovana ove nedelje, ponovo je na prvom mestu na ovoj popularnoj digitalnoj platformi.

Ove nedelje je dakle objavljena peta, veoma zanimljiva epizoda serije Bekstvo, koja je u glavnim ulogama okupila Engina Akyureka i Irem Helvacioglu. Izlaskom nove epizode ​​serije, čija se doza uzbuđenja povećava sa svakom epizodom, dobra gledanost nije izostala. Gledaoci, koji se svake nedelje raduju novoj epizodi, takođe su veoma pozitivno komentarisali petu epizodu.

Serija Kacis / Bekstvo, čija se radnja dešava na Bliskom istoku i govori o tamo doživljenom progonu, prva je među najgledanijim serijama Disney plusa od dana kada je emitovana. Serija nije iznenadila ni petom epizodom koja je juče emitovana i ponovo se našla na vrhu te rang liste.

Serija Bekstvo, čiju je priču napisao Engin Akyurek i zbog toga ima posebno mesto u srcu ovog uspešnog glumca, sa svojom prvom epizodom stigla je na ekrane platforme 14. juna. Kacis, koja je uvodna specijalna serija Disney Plus Turkey i promovisana sa velikim ambicijama, nije iznenadila i došla je na vrh kako se očekivalo.

Serija, sa Enginom Akyurekom i Irem Helvacioglu u glavnim ulogama, postala je prva turska serija Disney Plus.

Svi se nadaju da će novi projekti koji nas uskoro očekuju biti podjednako kvalitetni.

NOVO - Kara Tahta kao primer za nove turske serije na TRT1

By: TV Exposed