Serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi počinje tek za godinu dana?!

Turska serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi predstavlja novi projekat koji je i dale u fazi pripreme. U pitanju je još jedna serija zasnovana na knjizi Gulseren Budayicioglu.

Serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi počinje tek za godinu dana?!

Foto Credits: Internet Haber

O samoj seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi je već bilo dosta reči. Istina, bilo je mnogo više nagađanja nego pouzdanih informacija. Pretpostavlja se da će glavnu ulogu u ovoj novoj seriji tumačiti Kivanc Tatlitug. Kao njegova partnerka na sceni se pominje Neslihan Atagul. Zvaničnih informacija za sada nije bilo. Projekat priprema kompanija OGM Pictures, scenario se piše već nekoliko godina a poznato je da seriju ipak neće gledati u skorije vreme.

Ono što definitivno nije bilo očekivano je to kada će serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi prema novim vestima početi. Prema najnovijim informacijama, ova serija se priprema tek za zimsku sezonu 2022-23 i biće emitovana tek na jesen naredne godine. Dakle, za godinu dana, možda nešto manje ćemo imati priliku da se upoznamo i sa ovim projektom.

Poznato je i to da će serija biti emitovana na nekom televizijskom kanalu. Kao glavni kandidat pominjan je Star TV, ali postoje realne opcije da se to u međuvremenu promeni. O toj ali i svim drugim informacijama o ovom projektu ćemo vas blagovremeno obaveštavati.

NOVO - Uskoro kraj za tursku seriju Dunya Hali | Slika sveta

 By: Milt-TV Exposed