Počele prve probe za seriju Yesilcam

Danas su zvanično otpočele prve probe za novu tursku seriju koja nosi naziv Yesilcam U pitanju je projekat koji će se snimati za Blu TV sa Cagateyem Ulusoyem u glavnoj ulozi. Poznat je i glumački kadar kao i to kako će se zvati njihovi likovi u seriji. Cagatay Ulusoy će u seriji Yesilcam tumačiti lik ...

Počele prve probe za seriju Yesilcam

Danas su zvanično otpočele prve probe za novu tursku seriju koja nosi naziv Yesilcam

U pitanju je projekat koji će se snimati za Blu TV sa Cagateyem Ulusoyem u glavnoj ulozi. Poznat je i glumački kadar kao i to kako će se zvati njihovi likovi u seriji. Cagatay Ulusoy će u seriji Yesilcam tumačiti lik po imenu Semih. Afra Saracoglu će tumačiti lik Tulin, Selin Sekerci – Mine a Ayta Sozeri – Uvvet. Pored njih u seriji ćemo gledati i Gungor Bayrak – Belkis, Nilufer Acikalin – Adviye, Bora Akkas – Hakkan, Ozgur Cevit – Izzet i drugi. Scenario za ovaj projekat pisao je Levent Cantek. Režiser serije je Cagan Irmak.

Radnja serije će se dešavati u 60-im godinama prošlog veka. Sve će se događati u doba procvata turske kinematografije. Yesilcam je prva istorijska serija koja će se raditi za Blu TV.

NOVO - Rejting turskih zvezda u štampi u 2020. godini

By: TV Exposed