Da li se kćerka Vahide Percin vraća glumi?!

Turska glumica Vahide Percin jedna od od najkvalitetnijih u ovom veku. U prilog tome govore mnogobrojni uspešni projekti ove iskusne glumice.

Da li se kćerka Vahide Percin vraća glumi?!

Foto Credits: Haberler

Vahide Percin ima ozbiljnu karijeru iza sebe. Svi dobro pamte njenu ulogu u seriji Sulejman Veličanstveni, ali i pored nje, u svakom novom poslu bila je sjajna. Jednostavno, njen glumački kvalitet je dokazan i to je već svima poznato. Ono što mnogi možda nisu upoznati je to da je njena kćerka Alize Gordum takodje glumica.

Alize je glumila i zajedno sa majkom u pomenutoj istoriskoj seriji. Imala je uloge i u seriji Anne i nekoliko filmova ali se poslednjih godina nije pojavljivala na ekranima, odnosno nekim novim projektima. Za to vreme ova mlada dama se posvetila svom obrazovanju. Sada je i taj proces završen. Alize je diplomirala psihologiju i tako završila svoje obaveze na fakultetu. Ostaje da se vidi da li će se ova devojka odlučiti za profesiju za koju se školovala ili ćemo je možda gledati u nekoj novoj seriji, odnosno ozbiljno se baviti glumom kao i njena majka Vahide Percin.

Mediji u Turskoj prenose da će Alize Gordum odluku doneti uskoro a da postoje nagoveštaji da bi nakon što je završila svoje obrazovanje mogla da se vrati glumi gde je već pokazala svoj raskošan talenat. Ko zna, možda u nekoj novoj seriji budemo ponovo zajedno gledali Vahide i njenu kćerku.

NOVO - Prekid snimanja turske serije Sahmaran

By: TV Exposed