U petak počinje nova turska serija Gaddar | Nemilosrdni

Objavljen je datum emitovanja nove serije Fox TV-a Gaddar | Nemilosrdni, koju producira Ay Yapim, a u kojoj se u glavnim ulogama pojavljuju Cagatay Ulusoy, Sumeyye Aydogan i Onur Saylak.

U petak počinje nova turska serija Gaddar | Nemilosrdni

Foto Credits: IMDB

Objavljeni su novi kadrovi iz serije, koja će svojom prvom epizodom u petak, 19. januara dočekati svoju publiku na ekranima Fox TV-a.

Serija Gaddar | Nemilosrdni već privlači pažnju svojom glumačkom postavom i pričom.

Naravno, određivanje dana emitovanja kao petka uveče je takođe bio veoma značajan razvoj događaja.

Televizija Fox ima velika očekivanja od serije Gaddar, koju je plasirala u petak uveče, gde je konkurencija u rejtingu najžešća. Petkom uveče, gde su TV serije Yali Capkini i Kizilcik Serbeti veoma efektne, TV serije Arka Sokaklar i Ates Kuslari takođe imaju značajnu publiku.

Teško takmičnenje

U tako izazovnom danu, biće teško takmičenje sa lansiranjem TV serije Gaddar. Već je kuriozitet kako će ova žestoka konkurencija u rejtingu uticati na TV serije Yali Capkini i Kizilcik Serbeti.

Glumački kadar serije Gaddar | Nemilosrdni, u kojoj glavne uloge igraju Cagatay Ulusoy, Sumeyye Aydogan i Onur Saylak, čine i značajna imena Erdal Ozyagcilar, Lacin Ceylan, Hakan Salinmis, Muge Bayramoglu, Deniz Ozerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Sahin, Aytek Sayan, Musab Ekici i Ugur Yildiran.

Dok je Hurer Ebeoglu napisala scenario, Sinan Ozturk je u rediteljskoj fotelji.

Projekat Gaddar, koji priča priču o Daganovoj transformaciji kroz okrutnost u njegovom životu koja se iznenada okreće naglavačke, je u petak, 19. januara i svakog petka u 20.00 na turskom Fox-u!

NOVO - Hande Ercel je umorna i tužna zbog natpisa medija!

By: TV Exposed