Hande Ercel je umorna i tužna zbog natpisa medija!

Hande Ercel, koja se vratila na televiziju sa serijom Bambaska Biri | Neko drugi, ima nesreću da se od projekta oprostila sa 16. epizodom, dok je sezona 2023-2024 na pola puta.

Hande Ercel je umorna i tužna zbog natpisa medija!

Foto Credits: RiriNano

Hande Ercel, koja je posle nekoliko godina delila isti set sa Burakom Denizom, od samog početka serije dobila je mnogo kritika zbog svog glumačkog učinka.

Iako su neki od njenih fanova bili podrška na društvenim mrežama, oni sa različitim mišljenjima izneli su veoma ozbiljne kritike na račun glumačke izvedbe Hande Ercel.

U ovom procesu bilo bi pogrešno zanemariti činjenicu da su glumici najveću podršku dali njeni fanovi u inostranstvu i kako je rekao producent Faruk Turgut, glumica je jedna od retkih turskih glumaca koji se u inostranstvu gledaju bez pitanja.

Razne neosnovane vesti

Hande Ercel je u poslednje vreme veoma istrošena zbog raznih igara sa naslovima i neosnovanih vesti ili navoda koje su izneli časopiis da bi povećali broj klikova i gledanost štampe.

Reakcija poznate glumice na ovu situaciju stigla je i kroz kamere. Hande Ercel je izjavila:

„Sve je počelo da postaje veoma agresivno. Naslovi, zadiranje u privatnost ljudi, toliko govora mržnje. Mislim da svi treba da dođemo sebi. Uvek sam na meti što se tiče glume i privatnog života. Zato sam sada tako umorna i tužna. Zašto uvek ja? Ja sam vrlo privatna osoba. Pustite me na neko vreme.".

Skrećući posebnu pažnju na stav novinara, Hande Ercel je ovim rečima izrazila svoj bunt, a treba istaći i da su mnogi smatrali da je u pravu.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Selahattin Pasali dobio novu nagradu i pokazao ljudske kvalitete!

By: TV Exposed