Ebru Sahin postaje sve popularnija

Ebru Sahin je mlada turska glumica koja iz dana u dan stiče sve veću popularnost. Tome najviše doprinose i uspesi serija u kojima glumica radi i radila je.

Ebru Sahin postaje sve popularnija

Foto Credits: IMDB

Ebru Sahin ima tek dvadeset i sedam godina ali nekoliko zaista zapaženih uloga iza sebe. Glumica je rođena 18. maja 1994. godine u Istanbulu. U svojoj dosadašnjoj karijeri je radila na osam projekata. Osmi, serija Destan na kojoj trenutno radi donosi joj popularnost širom sveta. Sahin ima sve veću bazu fanova ne samo u Turskoj, već i van granica domovine. Njen lik Akkiz predstavlja ženu ratnicu, moćnu i opasnu damu, što se očigledno dopalo mnogima. Serija Destan / Legenda zadržava dobar rejting koji  poboljšava iz epizode u epizodu i svi se nadaju da će izrasti u još jednu tursku istorijsku seriju za pamćenje.

Pored uloge u tom projektu, veoma zapažena je bila kao Reyyan u seriji Hercai. U toj seriji je tumačila glavnu ulogu uz Akina Akinozua i zaista bila sjajna. Pre toga glumila je u projektima Yasak Elma, Istanbullu Gelin, Savasci i drugim. Karijeru je otpočela 2017. godine u projektu Babam i za četiri godine je ostvarila zaista veoma dobre i zapažene rezultate.

Kada je njen privatan život u pitanju, Ebru živi mirno i kako je sama to isticala – srećno. Verena je za makedonskog košarkaša Cedija Osmana koji joj je velika podrška. Oko nje nema skandala, niti ih je bilo. Sahin može da predstavlja pravi primer koji treba da slede sve njene mlađe koleginice.

Njena karijera nakon samo četiri godine rada na TV ekranima govori sama za sebe. Nema sumnje da će Ebru Sahin nastaviti svoj ispravan put i postati jedna od najvećih zvezda među svojim kolegama.

NOVO - Poznato da li će biti treće sezone serije Yesilcam

 By: Milt-TV Exposed