Hande Ercel o Buraku Denizu i seriji Iki Yabanci

Dok poznata glumica Hande Ercel nastavlja da radi na snimanju za svoju novu seriju Iki Yabanci / Dva stranca, ona takođe učestvuje u raznim događajima na promotivnim sastancima brendova sa kojima sarađuje.

Hande Ercel o Buraku Denizu i seriji Iki Yabanci

Foto Credits: Haberler

Popularna glumica će ponovo učestvovati sa Burakom Denizom u istom projektu, ovog puta u TV seriji Iki Yabanci, koja je bila planirana za zimsku sezonu i koja je nedavno počela da se snima. Ponovni susret dvojice glumaca nakon TV serije Ask Laftan Anlamaz bio je događaj koji je obradovao fanove.

Hande Ercel je dala i informacije o ambijentu u setu, za koji su fanovi bili veoma radoznali. Glumica je rekla: „Snimanje serije Iki Yabanci je veoma blizu pauze, završava se planirani deo snimanja. Kada se završi, odmah idemo na odmor, a onda nastavljamo ponovo.“.

Ercel je objasnila da su počeli da snimaju i da su neki delovi epizoda snimljeni i da će napraviti pauzu. Prema dobijenim informacijama, očekuje se da će snimanje prve 3 epizode ​​serije biti završeno u kratkom roku.

Sklad i energija vodećih glumaca serije takođe su bili jedna od tema koje su najviše interesovale publiku.

Drugačije iskustvo

Govoreći o svom partner iz serije Buraku Denizu, Hande Ercel je rekla:

„Burak je za mene već veoma posebna osoba. Partner sa kojim volim da se igram. Već smo ranije bili zajedno. U ovom radu to oboje vidimo. Mnogo smo se promenili, mnogo smo porasli. Tako da je potpuno drugačije iskustvo igrati zajedno sada, sa mnogo zrelijeg mesta... Tako da sam veoma srećna što radim sa njim.”.

Obožavaoci dua Burak Deniz i Hande Ercel takođe sa nestrpljenjem očekuju seriju Iki Yabanci / Dva stranca, a planirano je da projekat počne da se sastaje sa publikom u septembru.

NOVO - Ozge Ozpirincci dobila priznanje a ima i važnu poruku

By: TV Exposed